Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Új focisták érkeztek a PVSK csapatába

Megye I: A téli átigazolási időszakban, ahogy az már lenni szokott, ketten távoztak a csapattól, négyen pedig olyanok jöttek, akik komoly erősítést jelenthetnek a tavaszi szezonra.

Elment Király Márk és Blész Gergő, az előbbi Komlóra, az utóbbi a PEAC-hoz. Érkezett Jukics Patrik és Molnár Patrik, és Kaszás Patrik, valamint a már korábban bemutatott Hadobás Gergő.

Jukics Patrik 1991.06.27-én született Pécsett. A pécsi Miroslav Krleza Horvát Gimnázium-ban végezte a középiskolai tanulmányait. A gyerekkorban kezdett fociedzések, másfél évre megszakadtak Komlón, és Pécsett folytatódtak. Csapatnélküli játékosként érkezett a PVSK-hoz, Erdős Tibor szakosztály vezető hívó szavára. A balhátvéd poszton játszik. Eddigi legjobb eredményének, a PMFC II-vel, az NB III-ban elért második helyezést tartja. Tervei között szerepel, hogy állandó tagja legyen a csapatnak, és sok meccset nyerjen a PVSK-val.

Molnár Patrik Márk Siófokon született, 1996.02.21-én. A Kaposvári Gyakorló Gimnáziumban járt középiskolásként. A PVSK-hoz a Balatonlelle SE csapatától érkezett. Patrik terveiről a következőket mondta: - A PTE-TTK Sportszervező szak hallgatója vagyok, ezért megkerestem Balázs Pétert, hogy edzhetek-e itt a PVSK-ban, a válasz igen volt. Rövid időn belül le is igazoltak. Belső védő és jobbhátvéd posztokon játszom. Eddigi legjobb eredményem a Magyar Futball Akadémia (U16) Első osztály 3. helyezés volt. Mivel sérülésből térek vissza, a tervem az, hogy, minél hamarabb utolérjem magam, és felzárkózzam a többiekhez. Majd természetesen szeretném bekerülni a kezdőcsapatba, és a lehető legjobb formát elérve, állandó csapataggá válni.

Kaszás Patrik 1997.11.10-én született Pécsett. A középiskoláit a Deák Ferenc Gyakorló Gimnáziumban végezte. Hét éves kora óta focizik, a Pécsi Góliátban kezdte, majd PMFC- ben, Kozármislenyben, és Szentlőrincen játszott, innét érkezett a PVSK-ba. Jelenleg a PTE Jogi Kar hallgatója. Támadó feladatokat lát el a csapatban, a gólelőkészítés az erőssége. Úgy érzi, jól sikerült a felkészülés, és a csapatba illeszkedés, szerinte a bajnoki harmadik helyezés sem  elérhetetlen ebben a bajnoki szezonban.

A vezetőedző Balázs Péter a következőket mondja az érkezőkről: - Mind a négy játékos nagy nyereség számunkra. Jukics Patrik meg tudná oldani bal oldali védekezésünket. Molnár Patrik több poszton is bevethető, Kaszás Patrik pedig a középpályán jeleskedhet.

Nyilas László