Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sejfic lett az MVP, Halász bekerült a magyar ötösbe

A BB1.hu a legjobb VAL-értékek alapján állította össze posztonként a 19. forduló álomcsapatait, ahol két pécsi – Ismet Sejfic és Halász Ákos – is előkelő helyen szerepel.

A 19. forduló csapata:
Johnson (Sopron), Norfleet (ZTE), Djeraszimovics (KTE), Sztamenkovics (Jászberény), Sejfic (PVSK).

A Pécsi VSK-PANNONPOWER nagyon fontos rangadót nyert a ZTE ellen, erről a találkozóról érkezett a forduló MVP-je is: Ismet Sejfic jutott egyedül 40 VAL fölé a játéknapon.

Csapatunkat erősítő Ismet Sejfic lett a forduló legjobbja, 43 VAL-lal. Sejfic 33 pontot dobott, tarthatatlan volt a palánk alatt (15/20 dupla), és büntetőit sem rontotta el (3/3). Szedett 9 lepattanót, 4-4 fault és kiharcolt fault volt a neve mellett, valamint 1-1 szerzett-, eladott labda, gólpassz és blokk. Mindez 30 perc alatt jött össze.

A 19. forduló magyar csapata:
Halász (PVSK), Polyák (MAFC), Ferencz (Körmend), Lóránt P. (Alba), Csorvási (Körned).

Irányítónk Halász Ákos a játéknap legjobb magyarja lett ebben a pozícióban. Pontokból ezúttal 6-ig jutott (2/4 dupla, 0/4 tripla, 2/3 büntető), gólpassza viszont volt 9 is. Lepattanókból, faultból és kiharcolt faultból 3-3 állt a neve mellett, 2 eladott- és 1 szerzett labdával kiegészítve. A lejátszott 24 perc alatt 13 VAL.

Forrás: www.BB1.hu