Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U13: Megyei futsal bajnokságot nyertünk

A PVSK 13-as korosztályú labdarúgói nyerték a Megyei Futsall Bajnokság döntőjét Szigetváron.

Az egész télen át tartó Futsal Bajnokság legjobb négy csapata került be a Szigetváron megrendezett döntőbe, ami látszott is a mérkőzések színvonalán. A PVSK U13-as csapata két döntetlent játszott, és két büntetőpárbajt vívott meg a sikerért. Ezzel az eredménnyel az U9-es korosztály után, az U13-as gárdánk is Megyei Futsal Bajnok lett.

A Megyei Döntő eredményei:

Elődöntő: PVSK - Szentlőrinc 2-2, büntetőkkel 3-2
Döntő. PVSK - PMFC 1-1, büntetőkkel 2-1

​1. PVSK
2. PMFC
3. Kozármisleny
4. Szentlőrinc

PVSK U13: Szabó Dávid, Kutas Botond, Lovász Gergő, Berényi Zalán, Kerényi Dániel, Mitrovik Alexander, Tóth Szabolcs, Szendelbacher Ervin, Kozma Gábor. Edzők: Arató Zsombor, Kolat Krisztián, Erdős Zoltán.

Erdős Zoltán: - Az elődöntőben már látni lehetett a fiúkon, hogy győzni mentek Szigetvárra. Végig domináltunk a mérkőzésen, sorra dolgozva ki a helyzeteket, azonban értékesíteni csak kettőt sikerült, így büntetőkkel jutottunk be a döntőbe. A döntőben aztán egészen kiemelkedő teljesítmények voltak. A srácok szinte extázisban futballoztak, öröm volt nézni az egész csapatot. Szoros meccs volt egy erős csapat ellen, és végén mi örülhettünk a győzelemnek. Óriási gratuláció a fiúknak!