Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szépen indult a középszakasz

Az elején kicsit nehezen indult a mérkőzés, de a végén magabiztosan győztünk.

PVSK-Mecsek Füszért - Tatabánya VSE 11-6 (2-2, 3-0, 3-1, 3-3)
E-On Férfi Vízilabda OB I. alsóház - középszakasz 1. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda

PVSK: Barát, Horváth, Gogov, Csaba, Csacsovszky A., Csacsovszky E., Macsi, Safrenkó, Lajkó, Kolozsi, Szabó, Krizsán, Opacak, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Góllövők:  Gogov 3, Csaba M. 2, Lajkó 2, Csacsovszky A., Csacsovszky E., Kolozsi, Opacak (PVSK), Illetve Szabó B. 2, Hoppál, Rábavölgyi, Máthé, Salamon (Tatabánya).

MVSZ eredmény és statisztika a mérkőzésről >>

A mérkőzés első negyede kiegyenlített csatát hozott, mindkét oldalon 2-2 gól született (Kolozsi, Csacsovszky Erik). A második felvonásban már dominált a PVSK, Csaba Márton kétszer, Lajkó pedig egyszer talált a vendégek kapujába, így 3 gólos előnnyel zártuk a félidőt, 5-2-re vezettünk.

A fordulás után is kitartott a lendületünk: Csacsovszky Alex, Opacak és Lajkó is eredményes volt. A Tatabánya Hoppál találatával szépített, így 8-3-at mutatott az eredményjelző. Barát Ferenc remekül védet, ennek is köszönhető, hogy a két negyed alatt csak egyszer volt eredményes a vendég gárda. Jöhetett a végjáték, ami (meglepetésre) ismét kiegyenlített játékot hozott. Gogov külön csatát vívott a vendégekkel és egymaga szerzett annyi találatot, mint a Tatabánya csapatként. A 4. negyed 3-3-as döntetlennel zárult, a mérkőzést a PVSK-Mecsek Füszért nyerte 11-6-ra.

Szépen indult a középszakasz, de nem sok pihenő jut a játékosoknak, szombaton 19-órakor már itt a folytatás, a Kaposvár érkezik az Abay Nemes Oszkár Sportuszodába.

Lukács Gergely: - A kezdéssel nem voltam elégedett, de a második negyedtől már mindenki odatette magát, jól is játszottunk. A védekezésünk viszont végig jól működött, ez rendben volt. Holnaptól készülünk a Kaposvár elleni mérkőzésre.