Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Magyar Kupa: Visszavághatunk a Szegednek

Csütörtök délután a Szeged ellen kezdjük meg szereplésünket a Magyar Kupa nyolcas döntőjében. Ismet Sejfics is bevethető lesz, Csirke Ferenc pedig egyelőre kizárólag a negyeddöntőre koncentrál.

Csütörtökön, kora délután a Szeged elleni mérkőzésünkkel veszi kezdetét Győrben a Magyar Kupa nyolcas döntője. A PVSK-PANNONPOWER már szerda délután útra kel a Kisalföld felé, hogy holnap 13 órakor kipihenten tudjon harcba szállni az elődöntőbe jutásért.

Ami egészen biztosan nem lesz egyszerű feladat, hiszen mindannyian emlékezhetünk rá, pár héttel ezelőtt a Szeged hazai pályán alaposan elpáholt minket, 101-62-re nyert Nikola Lazics együttese. Ráadásul a csongrádiak motivációjával sem lehet majd gond, hiszen a Szeged története első kupa-nyolcas döntőjére készül. Bár a korábban nálunk is megforduló Andrija Csiricset is foglalkoztató ellenfelünk idén jó formát mutat, azért azt is látni lehet, hogy elsősorban hazai pályán gyűjtögeti a győzelmeket a bajnokságban a Szedeák. Hogy Győrben, semleges pályán hogyan teljesítenek majd, az egyelőre talány. Mint ahogyan az is, hogy a mieink hogyan alkalmazkodnak majd az ottani környezethez.

Az mondjuk biztosra vehető, hogy sem mi, sem a szegediek nem bánják, hogy erre az ágra kerültek. Csirke Ferenc vezetésével Budimirék is elszántan indulnak csatába, egy győzelem a Szeged ellen ugyanis azt is jelentené, hogy biztosan három napos győri ott-tartózkodással számolhatunk – ha nyerünk csütörtökön, a négy között a Szolnok–Kaposvár találkozó győztesével csapunk össze. Szerencsére az utóbbi három bajnokinkon kiváló volt a védekezésünk, a Körmend, a Kaposvár és a Kecskemét sem tudott megszórni minket, ráadásul örömteli hír, hogy Ismet Sejfics hétfő óta már újra a csapattal edz, így minden bizonnyal rá is számíthat Csirke Ferenc a kupahétvégén. A mieink edzője az MK kapcsán elmondta, hogy egyelőre nem három napban, hanem csak egyetlen meccsben gondolkozik.

– Elutazunk Győrbe, és ma meg holnap délelőtt kizárólag a Szeged-meccsre koncentrálunk – mondta el szakvezetőnk. – Az a legfontosabb, hogy legyőzzük csütörtöki ellenfelünket. Azért is, mert azzal elődöntőbe jutnánk, meg azért is, mert így visszavághatnánk egy kicsit a bajnokin elszenvedett vereségért. Most viszont csak ezzel foglalkozunk. Minden egyebet ráérünk majd később számba venni.

Szurkolóink számára fontos információ, hogy a Kupadöntő három napjára elővételben, a www.tex.hu internetes oldalon lehet belépőt vásárolni. Kizárólag napijegyeket árulnak, egységesen 1.900- forintos áron.

A mérkőzések helyszíne az Audi Aréna
9027, Győr Kiskút liget | Tel.: 06 96 806-920

Csütörtöki program:

2017.02.16. 13:00 | SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-PANNONPOWER (TV: élő stream)
Férfi Kosárlabda Magyar Kupa, negyeddöntő. Győr, Audi Aréna

2017.02.16. 15:30 | Szolnoki Olaj KK - Kaposvári KK
2017.02.16. 18:00 | ZTE KK - Alba Fehérvár
2017.02.16. 20:30 | Falco KC Szombathely - Egis Körmend (TV: M4 Sport, élő)

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Élő stream (TV), ill. friss eredmények, képek és videók a helyszínről...