Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Túlságosan tiszteltük a bajnokot

Talán már a keddi KSI elleni fontos mérkőzés járt a fejekben, nagyon kikaptunk Szolnokon.

Szolnoki Dózsa - PVSK-Mecsek Füszért 21-5 (5-1, 5-0, 7-0, 3-4)
E-On Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 14. forduló. Szolnok, Városi Sportuszoda

PVSK: Barát, Horváth, Gogov, Csaba, Csacsovszky A., Csacsovszky E., Macsi, Safrenkó, Lajkó, Kolozsi, Szabó, Krizsán, Opacak, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Gólszerzők: Varga Dénes 4, Mezei 3, Crousillat 2, Alekszics 2, Younger 2, Kis G. 2, Jansik D. 2, Gocics, Hangay, Prlainovics, Vámos (Szolnok), illetve Macsi 2, Csacsovszky E., Csacsovszky A., Józsa (PVSK).

MVLSZ eredmény és statisztika a mérkőzésről >>

Az eredeti bajnoki forgatókönyv szerint számunkra a szolnoki kirándulás az alapszakasz utolsó mérkőzése lett volna, de az időjárás közbeszólt, így kedden még játsszunk a KSI ellen. Talán ez is közrejátszott abban, hogy nem várt nagyarányú vereséget szenvedtünk Szolnokon. Felejtsük el gyorsan ezt a meccset és kedden este zárjuk győzelemmel az alapszakaszt a budapestiek ellen, hogy minél jobb pozícióból vághassunk neki a középszakasz küzdelmeinek.

Lukács Gergely (PVSK): - Sajnálom, hogy nem tudtunk megfelelő edzőpartnerei lenni a BL-mérkőzésre készülő szolnoki csapatnak. Hitehagyottan és bágyadtan játszottunk, ízelítőt kaptunk a modern vízilabdából.

Cseh Sándor (Szolnok): - Az elmúlt hetekhez képest ezúttal teljes kerettel játszottunk. Nagyon komolyan vettük a mérkőzést, jó játékkal és tisztelettel adóztunk Hollóy Tamás emlékének.

---
Az A-csoport állása a 14. forduló után:

1. Szolnok 39 (pont)
2. OSC 35 
3. Szeged 23
4. Vasas 22
5. PVSK-Mecsek Füszért 17
6. Debrecen 13 
7. Szentes 7 
8. KSI 0

A Vasas-Szeged és a PVSK-KSI SE mérkőzés még vissza van.