Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az elsőnél jobb volt a második

A PVSK, a második félidőben nyújtott gólerős játékának köszönhetően, magabiztosan tudott nyerni.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Szászvári SE 4-1 (0-0)
Férfi Labdarúgó Téli Műfüves Bajnokság, helyosztó. Pécs, PVSK Sporttelep 50 néző
Vezette: Kasza.

PVSK: János - Kolat, Cvenits, Tóth, Varga - Petricsevics, Vénosz, Hadobás, Miltner - Ndjodo, Kelemen. Cserék: Máthé, Szabó D., Buzási, Kaszás. Vezetőedző: Balázs Péter.

Pécsi góllövők: Hadobás 2, Ndjodo, Szabó D. 1-1.

Kissé borongós, csapadékos időben került sor a Téli Műfüves Bajnokság két csoport győztesének helyosztó meccsére a PVSK Verseny utcai műfüves labdarúgópályáján.

1. félidő: A jó iramú, küzdelmes első játékrész 44. percében a Szászvár javára megítélt büntetőt János Gergő kivédte. Több gólhelyzete a PVSK-nak volt, a hazaiak részéről három ziccer is kihasználatlanul maradt. (Félidő: 0-0)

2. félidő: Megindult a gólgyártás, ennek során négyet is lőttünk. A vendégek szépítő gólja 11-esből esett. A folytatás a többi csoport küzdelmeinek befejezése után következik. Ennek időpontjáról később döntenek.

Balázs Péter: - A második játékrészben tetszetős támadásokból szép gólokat lőttünk. Az első félidőben kontrákkal próbálkoztunk, de ekkor még kimaradtak a helyzetek. A futómennyiséggel, a sebességgel, és a fegyelemmel is elégedett voltam.

Nyilas László