Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kaposváron hajtunk az újabb győzelemre

A Körmend legyőzése után a Pécsi VSK-PANNONPOWER Kaposvárra utazik, nagyon sokat érne egy győzelem a nagy rivális ellen. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Szerdán végre újra örülhettünk, ünnepelhettünk, kiváló játékkal sikerült ugyanis legyőznünk a Körmendet. Már maga a győzelem is meglepően hathatott sokak számára, arra azonban valószínűleg senki sem számított, hogy sokáig 30 ponttal is vezetve győzzük le a tabella második helyén álló vasiakat.

Azonban ha a korábbi négy vereség után azt mondtuk, hogy nincs idő morfondírozni, mert jönnek az újabb és újabb feladatok, akkor ez most is igaz. Szombaton ugyanis Kaposvárra látogatunk, és minden bizonnyal nehezebb dolgunk lesz, mint volt a Körmend ellen. A somogyiakkal eleve mindig nagy csatákat szoktunk vívni Kaposváron – az előző hét alkalommal egyszer sem volt tíz pont a két csapat között –, ráadásul a KKK is győzelemmel hangolt hét közben a szombati rangadóra, Jászberényben sikerült nyerniük Hendleinéknek.

Az pedig csak tovább nehezíti a mieink dolgát, hogy többen is edzéseket hagytak ki az elmúlt napokban, Antóni, Harazin és Supola betegség és sérülések miatt nincs száz százalékos állapotban. A meccs viszont nagyon fontos lehet, főleg, hogy a körbeveréseknek köszönhetően alaposan összesűrűsödött a mezőny. Csapatunk jelenleg hetedik helyen áll a tabellán, 9 győzelemmel és 7 vereséggel, de a Körmend, a Szolnok, a Falco, a ZTE és a Kaposvár is egyaránt 10/7-tel áll. Ha sikerülne tehát nyernünk, a Kaposvárt máris megelőzhetnénk, hiszen az őszi, hazai pályán lejátszott meccsen már legyőztük őket, így az egymás elleni eredmény nekünk kedvezhetne – ami az alapszakasz végén is nagyon jól jöhet még.

Szokás szerint nagy rangadó várható tehát szombaton este, bízzunk benne, hogy a Körmend elleni játékot folytatva csapunk bele egy győzelmi szériába. A mérkőzést az M4 Sport TV élőben közvetíti, de jó lenne, ha a helyszínen is sokan szurkolnának értünk.

Program:

2017.02.04. 15:30 | Kaposvári KK - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 17. forduló. Kaposvár, Városi Sportcsarnok

2017.02.04. 18:00 | Kaposvári KK - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 17. forduló. Kaposvár, Városi Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...