Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Szegedre utazunk

Három meccses vereség-szériát próbálunk megtörni csütörtök este, a Szeged ellen idei első győzelmünk megszerzéséért szállunk harcba. A mérkőzés csütörtök este 18 órakor kezdődik.

A 2017-es évet három vereséggel kezdte NB I-es csapatunk. Az Alba és a Szolnok elleni fiaskó miatt alig kell magyarázkodni, a magyar mezőny legerősebb csapatai közül kettő győzött le minket, egyedül a Vasastól elszenvedett fővárosi vereség miatt lehet egy kis hiányérzetünk. Persze, ezen már kár merengeni, hiszen csütörtökön jön az újabb bajnoki Halászék számára, méghozzá an Szeged otthonában.

Hogy nem lesz könnyű dolgunk, az biztos, elég, ha csak megnézzük a szegediek idei teljesítményét. Nikola Lazics együttese két hazai győzelemmel indította a januárt, a Kecskemét és az akkor még Sztojan Ivkovics vezette Szolnok ellen, majd Kaposváron is nyerni tudtak Csiricsék. Ezt a remek szériát a hétvégén egy körmendi „kirándulás” törte meg, a kiváló formában lévő Körmend ugyanis 100-64-re győzte le a csongrádiakat. A legfrissebb élmény tehát egyik fél számára sem túl jó, nekünk azonban most leginkább saját magunkkal kell foglalkoznunk. Szükség lesz arra, hogy ketten-hárman is kiemelkedőt nyújtsanak majd csütörtökön, mellette pedig a korábban remekül működő védekezésünkre is hatalmas szükség lesz.

Ha ez mind összejön, akkor nyerhetünk Szegeden, és akkor végre elindulhatunk újra felfelé.

Program:

2017.01.26. 15:15 | SZTE-Szedeák - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 15. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok

2017.01.26. 18:00 | SZTE-Szedeák - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 15. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...