Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U11 Mikulás Kupa, Szekszárd

Negyedik alkalommal megrendezett Mikulás-kupára (2004. január elseje után születettek) a PVSK U11-es csapata is meghívást kapott.

A tornán 8 csapat vett részt, két 4 csapatos csoportban. A csoportmérkőzéseket 2 győzelemmel és egy vereséggel zártuk a 2. helyen. Ezután következett a másik csoport első helyezettje, az FTC "A" elleni mérkőzés a döntőbe jutásért, melyen csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett. A bronzmérkőzésen az FK Zenta csapata volt az ellenfél,az utolsó másodpercig 2-1-re vezetettünk, a mérkőzés végét jelző sípszó pillanatában, a zentai játékos kapura gurította a labdát, ami a hálóban kötött ki, a játékvezetők megadták a gólt, így következtek a büntetők,amelyek során csapatunk 3-2-re alulmaradt.

A tornát a Ferencváros "A" csapata nyerte, a döntőben büntetőkkel múlta felül a Krpan-Babic Akadémiát. A torna legjobb játékosa a csapatunkat erősítő Okorie Dávid lett, nem mellesleg ugyanannyi góllal zárta a tornát,mint a gólkirályi címet szerző ferencvárosi játékos!

Csoportmérkőzések eredményei:
PVSK - FK Zenta 2-3
PVSK - Szekszárdi UFC 3-1
PVSK - FTC "B" 3-0
Döntőbe jutásért: PVSK - FTC "A" 1-2
3.helyért: PVSK - FK Zenta 2-2, büntetők után 2-3

PVSK: Szabó Dávid, Kutas Botond, Kiss Benedek, Csernik Zakariás, Okorie Dávid, Kozma Gábor, Sági Adrián, Farkas Artúr, Lévai Marcell. Edző: Arató Zsombor