Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A sereghajtó otthonában nyerni kell

A Vasas otthonába látogat a Pécsi VSK-PANNONPOWER, a cél nem lehet más, mint a győzelem.

A 2017-es év egy hazai vereséggel kezdődött NB I.-es csapatunk számára, egy hete ugyanis a listavezető Alba Fehérvár – első csapatként a bajnokságban – győzni tudott a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Szombaton délután azonban egy olyan mérkőzés következik, amelyen Budimirék az egyértelmű esélyesek, még úgy is, hogy idegenben kell pályára lépnünk. A múlt szombati, listavezető elleni találkozó után ugyanis ezúttal a sereghajtó, azaz a Vasas lesz az ellenfél.

A fővárosiak eddig mindössze két meccset nyertek a szezonban, a MAFC és a Szeged ellen, igaz az óvatosságra inthet minket, hogy mind a két találkozót hazai pályán húzták be. Persze, ettől még az esélyek mellettünk szólnak, ráadásul azért azt már bizonyítottuk a szezon során, hogy idegenben sem jövünk zavarba. A Vasas csapatában a legnagyobb név a korábbi sokszoros válogatott hátvéd, az egykor a Paks és a Szolnok csapatát is erősítő Horváth Ákos, rá biztosan oda kell majd figyelnünk.

Persze, ha például Ismet Sejfics megismétli az Alba elleni teljesítményét, nem valószínű, hogy komoly problémáink lesznek szombat délután. E mellett azonban jó lenne, ha ezúttal bosnyák centerünk mellé még néhányan felzárkóznának, egy hete ugyanis nagyon hiányzott még néhány extra teljesítmény. Az mindenesetre biztos, hogy egy idegenbeli győzelemmel meg tudnánk tartani jelenlegi harmadik helyünket a tabellán, ami az előttünk álló igen nehéznek ígérkező hetek előtt nagyon jól jönne.

Program:

2017.01.14. 16:00 | Vasas Akadémia - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 13. forduló. Budapest, Sport11 Rendezvényközpont

2017.01.14. 18:30 | Vasas Akadémia - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 13. forduló. Budapest, Sport11 Rendezvényközpont

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...