Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U9, U13: Labdarúgó teremtornák eredményei

Labdarúgó U13-as csapatunk a futsal bajnokságon, U9-es gyerekeink egy teremtornán vettek részt. A futsal csapatunk két győzelemmel zárta a napot.

U13-as Futsal Bajnokság. Kozármisleny, Sportcsarnok

PVSK U13: Szabó Dávid, Nimmerfroh Márton, Csernik Zakariás, Lovász Gergő, Szendelbacher Ervin, Berényi Zalán, Kerényi Dániel, Tóth Szabolcs. Edző: Arató Zsombor.

Eredmények:
PVSK - Pellérd 10-0
Gólszerzők: Kerényi Dániel (4), Lovász Gergő (2), Berényi Zalán (2), Tóth Szabolcs (2).
PVSK - Nagykozár 9-1
Gólszerzők: Berényi Zalán (6), Lovász Gergő, Szendelbacher Ervin, Nimmerfroh Márton.

PVSK U13: Szabó Dávid, Nimmerfroh Márton, Csernik Zakariás, Lovász Gergő, Szendelbacher Ervin, Berényi Zalán, Kerényi Dániel, Tóth Szabolcs. Edző: Arató Zsombor.

---
2006-2008 között született gyerekek labdarúgó tornája
Pécs, Gandhi Sportcsarnok

A PVSK fekete csapat 6. helyezést ért el, a PVSK fehér csapata a 7. helyen zárta a tornát.

PVSK U9 (fekete): Juhász Máté, Szemán Balázs, Lenti Mikes, Stefán Hunor, Bereczkei András, Eperjesi Dániel, Meráth Márton. Edző: Reith Róbert.

Fekete csapat eredményei:
PVSK - PEAC 2-0
Góllövők: Stefán Hunor, Lenti Mikes
PVSK - Merenye 0-3
PVSK - PVSK 2007 0-3

5. helyért:
PVSK - Merenye / B 0-3

PVSK U9 (fehér): Sátori Márk, Tavi Kristóf, Katona Máté, Morbert Tamás, Binder Richárd, Répásy Gergő. Edző: Reith Róbert.

Fehér csapat eredményei:
PVSK - PEAC / B 0-4
PVSK - PVSK U10 0-5
PVSK - Merenye / B 0-4

7. helyért:
PVSK - PEAC 4-0
Góllövők: Tavi Kristóf (2), Katona Máté (2).

Reith Róbert: - Az eredmények azt tükrözik, hogy nem kellett volna elindulni a tornán, de ennek ellenére azt mondom, hogy nagyon tanulságos volt a gyerekek és az én számomra is, hogy hol tartunk a képzésben. Nem kell elkeseredettnek lenni, mert mi próbáltunk játszani és nem engedtem meg, hogy amerre állunk arra rúgjuk a labdát, aminek a következménye az volt sokszor, hogy labdát vesztettünk a saját kapunk előtt és gólt kaptunk. Kicsit elkeserített az, hogy a tornán nem sok csapatnál láttam ezt  a szemléletet, az eredmény pedig nem érdekel. Az sokkal jobban érdekel amikor egy ilyen kis gyerek megcsinál egy cselt, vagy két játékos átjátssza az ellenfelét egy kényszerítővel, mint hogy félpályáról püfölik a kaput.