Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Esélyesként utazhatunk Paksra

Szombaton este hattól Pakson lép pályára Csirke Ferenc csapata az NB I. következő fordulójában, az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal azonban nekünk áll a zászló a papírforma alapján.

NB I.-es csapatunk eddig egészen pazar őszi szezont fut, kilenc fordulót követően hat győzelemmel és három vereséggel a tabella negyedik helyét foglalja el. Szombaton este nyolc óra környékén reményeink szerint Halászék mérlege már 7/3 lesz, ebben pedig még úgy is bízhatunk, hogy a múlt heti, jászberényi vendégjátékot követően újabb idegenbeli csata vár Csirke Ferenc tanítványaira. Sőt, még úgy is megmaradhat az optimizmusunk, hogy Paksra látogat együttesünk. Az Atomerőmű vendégeként az elmúlt hosszú években soha, senki sem mehetett biztosra, idén azonban nagyot fordult a világ az atomvárosban.

Eddigi tíz meccsükből csak hármat tudtak megnyerni a paksiak, és bár igaz, hogy mindhármat hazai pályán, de a legyőzöttek névsora – MAFC, Vasas, Szeged – azért nem túl veretes. Nem is csoda hát, hogy jelenleg az Atomerőmű a tabellán hátulról a harmadik mindössze. Legutóbb Körmenden majd negyven ponttal kaptak ki Kovácsék, így az önbizalmuk sem valószínű, hogy a plafont verdesi.

Ezzel szemben Budimirék egy hete egy roppant kiélezett meccsen tudtak nyerni Jászberényben, úgy, hogy a hajrában a hazaiak még vezettek is pár ponttal, a végjáték azonban pécsi sikerrel zárult. Akkor kezdő ötösünk valamennyi tagja – Nelson, Supola, Smith, Budmir és Sejfics – tíz pont fölé jutott, és bizony erre, a kiegyensúlyozott csapatteljesítményre most is szükség lesz. Ha ez egy-egy extra teljesítménnyel is párosul majd, akkor a papírforma alapján behúzhatjuk hetedik idei győzelmünket is. Ez pedig a többi mérkőzés függvényében akár még azt is jelenthetné, hogy felléphetünk a dobogóra.

Program:

2016.12.17. 15:15 | Atomerőmű SE - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 9. forduló. Paks, ASE Sportcsarnok

2016.12.17. 18:00 | Atomerőmű SE - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 9. forduló. Paks, ASE Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...