Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Dobogós eredmények a Mikulás-kupán

Labdarúgó utánpótlás csapataink a Mikulás-kupán vettek részt Pécsett a Gandhi Sportcsarnokban. U9-es a harmadik, U12-es a második, illetve U10-es gyerekeink az első helyen végeztek.

Mikulás-kupa, U12-es korosztály: 2. hely

PVSK U12: Nimmerfroh Márton, Nagy-Rédei Márk, Mitrovik Alexander, Suvák Dániel, Berényi Zalán, Tóth Szabolcs, Fenyősi Márton, Strecker Barnabás, Szabó Dávid. Edző: Erdős Zoltán.

Eredmények:
PVSK - Székelyhidi SE 4-0
PVSK - Mohács 1-1
PVSK - PMFC B 5-0

Döntő:
PVSK - PMFC 0-0, büntetőkkel 2-3

Erdős Zoltán: A Mohács elleni meccs kivételével a csapat minden mérkőzésen jól játszott, domináltunk. A lehetőségeinket egészen a döntőig jó százalékkal használtuk ki. A torna végén nem sikerült feltenni az i-re a pontot, de jár a gratuláció az egész csapatnak!

---
Mikulás-kupa, U10-es korosztály: 1. hely

PVSK U12: Holenka Márton, Meggyes Attila, Szakály Marcell, Farkas Marcell, Husznai Marcell, Sándor Gergő, Fülöp Ármin, Dankó Lóránt, Dömötör Bence. Edző: Szabó Dávid.

PVSK - PVSK U9 3-0
Gólszerző: Husznai Marcell 2, Fülöp Ármin.
PVSK - PEAC 5-0
Gólszerző: Husznai Marcell 3, Fülöp Ármin 2.
PVSK - Harkány 1-2
Gólszerző: Farkas Marcell.

Döntő:
PVSK - PMFC 3-2
Gólszerző: Sándor Gergő, Husznai Marcell, Farkas Marcell.

Szabó Dávid: - Helyenként jó játékkal sikerült megszereznünk az első helyet. Voltak játékhelyzetek amiket még nagyon sokat kell gyakorolnunk mind edzésen mind éles meccsen. A harkányi meccs utolsó 5 percét leszámítva elégedett vagyok a csapattal.

A Mikulás-kupa U10-es korosztályának legjobb játékosa Husznai Marcell, illetve a legjobb kapusa Holenka Márton lett, mindketten a PVSK csapatából.

---
Mikulás-kupa, U9-es korosztály (felzárkóztató csoport): 3. hely

PVSK U9: Simon Zsombor, Nagy Benedek, Nagy Márton, Bozó András, Tóth Attila, Kresz Horváth Áron, Arató Márton, Lauly Levente, Ludwig Maja. Edző: Schmidt Zoltán.

Eredmények:
PVSK - Villány 3-2
Gólszerző: Lauly Levente, Kresz Horváth Áron, Arató Márton
PVSK - PMFC 1-6
Gólszerző: Lauly Levente.
PVSK - PEAC / B 2-0
Gólszerző: Kresz Horváth Áron, Arató Márton

3. helyért:
PVSK - PEAC / A 0-0, büntetőkkel 2-1

---
Mikulás-kupa, U9-es korosztály (U10-ben indult a tornán): 7. hely

PVSK U9: Sátori Márk, Szemán Balázs, Eperjesi Dániel, Stefán Hunor, Binder Richárd, Obéri Dániel, Répási Gergő, Gelencsér Zsombor, Morber Tamás,Lenti Mikes. Vezetőedző: Reith Róbert. Pályaedző: Eduard Ndjdo.

Eredmények:
PVSK - PVSK U10 0-3
PVSK - Harkány 0-2
PVSK - PEAC 0-3

7. helyért:
PVSK - Villány 2-1
Gólszerzők: Stefán Hunor, Szemán Balázs

Reith Róbert: - Nyilatkozat: Idősebbek ellen játszottunk, annak ellenére próbáltuk játszani a futballt. A csoport mérkőzéseken nem sok sikerrel, de nem is az eredmény számított hanem, hogy a gyerekek bátran,nagy elszántsággal és élvezettel vetették magukat a küzdelembe.A hab a tortán pedig az utolsó mérkőzésen elért siker volt ahol a gyerekek a mérkőzést követően olyan boldogok voltak, mint ha Bajnokok Ligája döntőt nyertünk volna.Megható érzés volt.

---
2. kép: A PVSK U10-es csapata és Szabó Dávid edző.