Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

FX Autóház és PVSK-Pannonpower: együtt a sikerekért

Az FX Autóház Kft., mint Pécs Suzuki márkakereskedése, és mint a Nyitrai Csoport tagja, támogatói szerződést írt alá a PVSK-PANNONPOWER kosárlabda csapatát működtető gazdasági társasággal.

A megállapodás értelmében az FX Autóház kettő darab Suzuki SX4 S-cross típusú gépkocsit biztosít a csapatnak erre az idényre, használatra.

A két fél teljes egyetértésével létrejött megállapodásról Nyitrai József, az FX Autóház Kft. tulajdonos - ügyvezetője a következőket mondta: - A Nyitrai Csoport életében nagy hagyománya van a kultúra és a sport támogatásának. A kétezres évek végén a pécsi női kosárlabdacsapat kiemelt támogatóiként voltunk jelen több éven át. A nehezebb gazdasági években sajnos, kénytelenek voltunk kicsit visszavenni ez irányú tevékenységünkből, de most újra láttunk lehetőséget arra, hogy odaálljunk egy pécsi csapat mellé. Azért döntöttünk a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabda csapatot működtető gazdasági társaság mellett, mert látjuk az együttesben a hosszú távú célokat, az akaratot, és a tudatos szakmai munkát. Reméljük, hogy ez a most létrejött kapcsolat egy hosszabb, és reményeink szerint sikeres együttműködés kezdete. Örülünk, hogy a két Suzuki SX4 S-cross átadásával hozzájárulhatunk a mindennapi munkához. Szívesen támogatjuk a csapatot, mert így mi is részese lehetünk a, ha csak közvetve is, a jövőbeni sportsikereknek – fejezte be gondolatait Nyitrai József.

A megállapodás egyelőre 2017. május 31-ig szól, de ha mindkét fél elégedett, a szerződés természetesen újratárgyalható. A Pécsi VSK-PANNONPOWER köszöni az FX Autóház támogatását!

Nyilas László

---
Az FX Autóház Kft. weblapjának elérése >>