Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

All-Star Kosárlabda Gála: Lehet szavazni, jegy vásárlás

November 26-án a Tüskecsarnokban csap össze Kelet és Nyugat férfi kosárlabda csapata. Szavaz! A PVSK-PANNONPOWER játékosai közül ki kerüljön a Nyugat csapatába?

Megkezdődött a belépők értékesítése a november 26-i All-Star Kosárlabda Gálára, amelynek a budapesti Tüskecsarnok ad majd otthont. Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában: www.tex.hu Telefonos jegyrendelés a 06-30 505-0666 számon.

A gálára a jegyár minden szektorba egységesen: 2.500- forint.

Szavaz! Tőlünk ki kerüljön a Nyugat csapatába?

A magyar kosárlabdasport népszerű eseményére ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira november 20-án (vasárnap) éjfélig lehet szavazni az esemény hivatalos internetes oldalán: www.allstar.kosarsport.hu

Eredményhirdetés november 21-én, hétfőn.

Hogy melyik két-két szakvezető irányítja a keleti, valamint a nyugati csapatot, majd csak a november 20-án befejeződő forduló után derül ki, hiszen a hagyományoknak megfelelően a bajnokságban a gála előtt legjobban álló két-két csapat edzői ülhetnek le a kispadra és jelölhetik ki a cserejátékosokat a gálára.

Program:

All-Star Kosárlabda Gála 2016
2016. november 26. szombat 18:00 óra | Budapest, Tüskecsarnok