Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Igazságos eredmény a télies őszben

A végig szakadó esőben, de viszonylag jó talajon lejátszott találkozón a 2. félidőben némi mezőnyfölényt kiharcoló PVSK alaposan megdolgozott az egy bajnoki pontért. 

Labdarúgó mérkőzés: Sellye VSK - PVSK 0-0
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 12. forduló. Sellye 50 néző
Vezette: Gellén (Kasza, Keresztes)

PVSK: János - Kolat, Vénosz, Tóth, Varga - Blesz, Szakály, Petricsevics, Király - Németh, Ndjodo. Cserék: Máté, Kelemen. Vezetőedző: Balázs Péter.

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>

1. félidő: Az első játékrészben, annak ellenére, hogy a hazaiak többet birtokolta a labdát, és ez által mezőnyfölényt is kiharcoltak, mégis a PVSK szerezhetett volna gólt. A 30. percben Németh Viktor hagyott ki óriási helyzetet.

2. félidő: Valamivel többet támadott a PVSK, de gólt nem sikerült lőnie. Így maradt az igazságosnak mondható döntetlen. A PVSK 14 ponttal 8. a Megye I-es bajnokság tabelláján.

A novemberi zimankóban lejátszott meccsen a PVSK nélkülözte a legutóbbi találkozó kiállított Fülöpöt. Ma az a csapat nyerhetett volna, amelyik jobban alkalmazkodott volna a körülményekhez. Ez most egyik gárdának sem sikerült. Az őszi szezon utolsó találkozóján a Vasút, az egy ponttal a tabella végét záró Harkányt fogadja, ha az időjárás is úgy akarja.

Balázs Péter vezetőedző, PVSK: :  - Három kulcsjátékosunk is hiányzott, bár az őket helyettesítő fiatalok bebizonyítva, hogy lehet rájuk számítani, nagyon jól játszottak. A fegyelmezettséggel és az akarattal nagyon elégedett vagyok, mint ahogy a megszerzett ponttal is, hiszen egy jó csapat otthonából hoztuk el. Gratulálok a fiúknak, úgy érzem, ma jól játszottunk.

Nyilas László