Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Reméljük, kitart a lendület

A héten kétszer is bajnokit játszik a PVSK-Mecsek Füszért. Ma Budapesten a KSI lesz az ellenfél.

A mai OB I-es forduló "A" csoportjában talán a KSI elleni mérkőzésünkön várható a legtöbb izgalom. A PVSK ezzel együtt esélyesebbnek tűnik, főleg ha meg tudja őrizni azt a lendületet, amivel az elmúlt két fordulóban 4 pontot szerzett. Ne feledjük viszont, hogy a KSI idei szezonbeli egyetlen győzelmét éppen a PVSK-Mecsek Füszért ellen szerezte meg, a Magyar Kupa selejtezőjében, ráadásul Pécsett (11-9).

Jó lenne Budapestről elhozni a 3 pontot, mert szombaton a bajnoki cím védőjét a Szolnokot fogadjuk és ott sajnos csak a tisztes helytállásban bízhatunk a pontszerzésben nem.

Lukács Gergely vezetőedzőt az indulás előtt kérdeztük:

- Azon dolgoztunk az elmúlt 10 napban, hogy kitartson a lendület. Fontos lesz, hogy tiszta fejjel menjünk vízbe és mindig csak az adott helyzetre koncentráljunk, azt próbáljuk minél hatékonyabban megoldani akár védekezésről akár támadásról van szó. Meg kell őriznünk ugyanazt a csapatmunkát és harci szellemet, ami az elmúlt három meccsen végig jellemzett minket, és ha ezek a dolgok megvalósulnak, akkor győzelemmel jöhetünk haza Budapestről.

Program:

2016.11.02. 19:00 | KSI SE - PVSK-Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 6. forduló. Budapest, Hajós A. Sportuszoda

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSK-Füszért

---
Az "A" csoport programja:

18:00 | Szolnoki Dózsa - Szentes
19:00 | KSI - PVSK-Mecsek Füszért
19:30 | OSC-Újbuda - Debrecen