Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Idegenben nem sikerült a pontszerzés

Küzdelmes, kemény meccset veszített el a PVSK, úgy, hogy már a 4. percben a pécsiek kapujában táncolt a labda. Két hete a PEAC ellen jobban ment idegenben a játék.

Labdarúgó mérkőzés: Szászvári SE - PVSK 2-1 (1-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 10. forduló. Szászvár 150 néző
Vezette: Kozári (Horváth, Kanyar).

PVSK: János - Szakály (Tóth), Kolat, Cvenits, Ndjodo - Miltner, Németh, Varga, Petricsevics - Vénosz, Fülöp. Vezetőedző: Balázs Péter.

1. félidő: 4. perc: A kezdés után gyorsan vezetést szerzett a Szászvár. Schweizer egy baloldalon megítélt szabadrúgásból talált a PVSK kapujába, 1-0. Ez lett a félidő eredménye is. Kevés kapura lövés, kiegyenlített játék, némi hazai fölénnyel. Ez az első félidő rövid története.

2. félidő: A megsérült Szakály helyére Tóth Szabolcs állt be a PVSK csapatába. 65. perc: Egyenlített a PVSK. Miltner szép pécsi támadás után talált a hazai kapuba, 1-1. 80.perc: Valamikor a Kozármisleny csapatában is sok gólt szerző Lauer Norbert most is eredményes volt, ezzel el is döntötte a meccset, 2-1.

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>

Bár két hete idegenben a PEAC-ot jó játékkal vertük, ma nem sikerült még a pontmentés sem. Azt is mondhatjuk, hogy nem játszottunk rosszul, a második játékrész talán a miénk is volt, de a közhely most is igaz, a focit gólra játsszák. Még három meccs van hátra az őszi szezonból. Jövő szombaton a Mohács jön, majd Sellyére megy a csapat, az utolsó fordulóban pedig hazai pályán a Harkányt fogadja.

Balázs Péter vezetőedző, PVSK: - Csalódott vagyok, mert úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget. Azt kell mondanom, hogy főleg a második félidőben nem játszottunk rosszul. Erre lehet építeni! Sajnos, ha a döntő pillanatokban hibázunk, nem javunkra fognak eldőlni a nüánsznyi különbségek.

Nyilas László