Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megvan az első győzelem

Az 5. fordulóig kellett várnunk, de megvan az első győzelmünk, idegenben a Szentes ellen.

Szentes - PVSK-Mecsek Füszért 7-11 (1-3, 3-1, 2-4, 1-3)
E-On Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 5. forduló. Szentes, Városi Sportuszoda

PVSK: Barát, Horváth, Gogov, Csaba, Csacsovszky A., Csacsovszky E., Macsi, Safrenkó, Lajkó, Kolozsi, Rakonjac, Krizsán, Opacak, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Gólszerzők: Somogyi 3, Werner R., Vörös, Reuten, van Mil (Szentes), illetve Gogov 3, Csacsovszky A. 2, Kolozsi M. 2, Opacak 2, Csacsovszky E., Rakonjac (PVSK)

MVSZ eredmény és statisztika >>

A Debrecen elleni iksz után a PVSK-Mecsek Füszért az első győzelmét aratta, pedig sokáig szoros volt az összecsapás. 4-4-nél még fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd elhúzott 8-5-re a PVSK, de Vörös Viktor emberelőnyből szépített a harmadik negyed végén, ezzel kapaszkodtak a szentesiek. A végjátékban ismét csapatunk dominált és Opacak, Rakonjac, illetve Csacsovszky Erik góljaival beállították a 7-11-es végeredményt. A PVSK megszerezte az első győzelmét a bajnokságban.

Lukács Gergely: - A második negyed elejét leszámítva végig fegyelmezetten és nagy akarással játszottunk. Különösen a meccs második félideje volt nagyon erős, ahol igazi csapattá összeérve pólóztunk. Sokat dolgoztak a fiúk ezért a győzelemért, gratulálok nekik, de még nagyon sok munka áll előttünk! Mindenki kitett magáért, nem csak alázattal, de sokszor jól is csinálta az adott szituációban a feladatát. A jó védekezésünk volt a kulcsa a mérkőzésnek, egyre nagyobb összhangban dolgozunk és Barát Feri teljesítménye a kapuban stabilitás ad a csapatnak!

A csoport állása az 5. forduló után:

1. OSC 13 pont 
2. Szolnok 12 pont 
3. Szeged 10 pont 
4. Vasas 9 pont 
5. Debrecen 7 pont 
6. PVSK-Mecsek Füszért 4 pont 
7. Szentes 3 pont 
8. KSI 0 pont