Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem sikerült a helycserés támadás

Küzdelmes, iramos, kemény meccsen veszített a PVSK, amely győzelme esetén előzte volna a mérkőzést az utolsó tíz percben eldöntő Pécsváradot. A 9. forduló után a tabella 9. helyén áll a csapat.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Pécsváradi Spartacus SE 2-3 (2-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 9. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep 150 néző
Vezette: Nagy (Resch, Horváth)

PVSK: János - Szakály, Kolat, Cvenits, Ndjodo - Miltner, Rigó (Király), Tóth (Németh), Petricsevics (Blesz) - Varga, Fülöp Vezetőedző: Balázs Péter.

A gólok története, 1 félidő:
08. perc: Ndjodo ügyes csellel ment el a baloldalon, és a visszagurított labdát Miltner közelről passzolta a hálóba, 1-0.
11. perc: Egy pécsváradi szabadrúgást János, a Vasút kapusa, a kapufára tolta.
20. perc: Tóth Szilárd szabálytalankodott a 16-oson belül. A megítélt büntetőt János Gergő óriási bravúrral hárította (maradt azeredmény, 1-0).
21. perc: Pécsváradi beadás után Tóth lábáról a saját kapujába pattant a labda. Öngól! 1-1.
40. perc: Ndjodo a baloldalon cselezgetett, majd visszagurította a labdát Fülöpnek, aki a 15 m-ről lőtt a hálóba 2-1. Ez volt a félidő eredménye is.

2. félidő:
80. perc: Egy előre vágott labdára ketten is lecsaptak a pécsváradiak közül, és végül Imrő lövéséből megszületett az egyenlítő gól, 2-2.
89. perc: Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött a hidegzuhany, egy jogos 11-es képében a Pécsváradnak. János Gergő jó fele mozdult, de a labda, Dénes Sándor lövése nyomán, mégis a PVSK hálójába kötött ki, 2-3.

Erre nem sokan számítottak a PVSK hívek közül, hiszen az első félidőben vezettünk. Sajnos az utolsó tíz percben, bár nekünk is volt két gólhelyzetünk, felülkerekedett a Pécsvárad. Igaz egy öngólt, és két büntetőt, még hazai pályán is kevés labdarúgócsapat bír egalizálni.

Balázs Péter vezetőedző, PVSK: - Nagyon nehéz ilyenkor bármit is mondani! Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést, e helyett, egy harcos. kemény meccsen sikerült magunkat megverni!

A következő mérkőzését  jövő szombaton 14 órakor, Szászváron játssza a PVSK.

Nyilas László