Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A három pontért megyünk Szentesre

A PVSK-Mecsek Füszért játékosai a szerdai Debrecen elleni bajnoki után, a héten már másodszor játszanak fontos mérkőzést. Ma este 18 órakor a Szentes otthonában a győzelemért hajtunk.

Az tény, hogy az A csoport 5. fordulójában előzetesen ez a párosítás nevezhető a legizgalmasabb összecsapásnak, amolyan háromesélyes ez a vidéki csata. A Szentes megszerezte első győzelmét a bajnokságban szerdán, miután 7-3-ra legyőzte a KSI-t, a PVSK-Mecsek Füszért pedig a Debrecen ellen ikszeltek úgy, hogy a negyedik negyed előtt még 8-6-ra vezettek. Összeérni látszik Lukács Gergely csapata és reméljük, megérkezik az első győzelem is szombat este.

Lukács Gergely vezetőedzőt az indulás előtt kérdeztük:

A Szentes csapata nagyon átalakult az elmúlt évhez képest. Egészen biztos, hogy egy rengeteget úszó, kicsit kaotikus mérkőzés lesz a mai. Nagyon oda kell figyelnünk ellenfelünk két kiemelkedő tudású játékosára, Vörös Viktor centerre és Somogyi Balázsra, aki kapásoldalon játszik. Fontos lesz őket kikapcsolni a játékból. Remélem, hogy a Debrecen elleni játékunkat tudjuk tovább építeni, mert ez volt az a meccs ahol a legtöbb ideig játszottunk jól. Egy nagyon komoly katlanban fogunk játszani, ahol egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Nyerni megyünk Szentesre.

Program:

2016.10.22. 18:00 | Szentes - PVSK-Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 5. forduló. Szentes, Városi Sportuszoda

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSK-Füszért

---
5. forduló, A csoport:

16:30 | Debreceni VSE - Szolnoki Dózsa
18:00 | VasasPlaket - OSC-Újbuda
18:00 | Szentes-PVSK-Mecsek Füszért
18:30 | Szeged - KSI