Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem a mi esténk volt a mai

Gyenge teljesítményt nyújtva a második fordulóban, a második vereségünket szenvedtük el.

PVSK-Mecsek Füszért - Szeged 5-13 (2-3, 1-3, 1-5, 1-2)
E-On Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 2. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda

PVSK: Barát, Horváth, Gogov, Csaba, Csacsovszky A., Csacsovszky E., Macsi, Safrenkó, Lajkó, Kolozsi, Rakonjac, Krizsán, Opacak, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Gólszerzők: Gogov 2, Csacsovszky A., Macsi P., Kolozsi M. (PVSK), illetve Manhercz K. 4, Vukicevics 4, Kiss Cs. 2, Sedlmayer, Manhercz Á., Basara (Szeged).

MVSZ eredmény és statisztika >>

Az első negyedet még szorossá tudtuk tenni Gogov két találatával, de a Szeged a második játékrésztől folyamatosan növelte előnyét és magabiztosan játszott. A vendégcsapat nagyarányú győzelme teljesen megérdemelt. Sajnos a PVSK-Mecsek Füszért nagyon gyengén, sok hibával játszott és a mai estén esélye sem volt szorossá tenni a találkozót. Folytatás a hétvégén (október 8-án) a Vasas otthonában.

Lukács Gergely: - Azt kell, hogy mondjam a mai mérkőzésen nagyon gyengén játszottunk. Az elejétől kezdve gyengén teljesítettünk, bár még volt bennünk hit és akarat, amivel tudtuk tartani egy darabig a lépést ellenfelünkkel. Messze elmaradtunk attól a játéktól, amit én elvártam. Az nagyon rányomta a bélyegét a mérkőzésre, hogy a Szeged két centerével nem tudtunk mit kezdeni. Nagyon jól játszottak, akciógólokat lőttek, ziccereket csináltak, illetve kiállításokat tudtak elérni. Ez volt, ami a nagy különbséget okozta a két csapat között. A második félidőben olyan hibákat követtünk el, hogy már nem volt esélyünk felzárkózni, sőt ellenfelünk növelte is előnyét.