Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

NB I. B: Hiányzott a két kulcsjátékos

A SMAFC ellen Borisz Krnjajszki 15, Antóni Csanád 25 pontot dobott – ők most nagyon hiányoztak.

MTK Törökbálint - PVSK-Kronosz Kiadó 81-65 (21-12, 24-15, 16-19, 20-19)
Férfi Kosárlabda NB I. B. Nyugati cs. 2. forduló. Budapest
V.: Hervay, Mester, Major.

PVSK-Kronosz Kiadó: Dragasevics 20/3, Berkics 11/3, Demeter 13, Popgyákunik 11/3, Kővágó-Laska 5.  Cs.: Bíró 2, Sértő 3/3, Riskó, Sütő, Kozári. Vezetőedző: Juhász Olivér.

MKOSZ eredmény és statisztika >>

Az első fordulóban, a SMAFC ellen Borisz Krnjajszki 15, Antóni Csanád 25 pontot dobott – a második fordulóban viszont (mivel Csirke Ferenc csapatában játszottak a Morgen Ferdinánd Emléktornán) egyikük sem lépett pályára az MTK elleni idegenbeli meccsen. Ennek fényében nem meglepő, hogy akadozott a támadójátékunk, főleg az első félidőben – a szünet után azért összekapta magát a csapat, így sikerült kozmetikázni az eredményt. Eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha a keretben ott van az említett két kosaras, hogy velük sikerült-e volna legyűrni a vendéglátókat, de egyszerűbb, ha előre tekintünk – már csak azért is, mert vasárnap a jó erőkből álló Pápa vendégei leszünk.

Juhász Olivér: - Nem volt ez rossz így, hogy nem játszott a legponterősebb játékosunk és a kezdő irányítónk. Az első félidőben sokszor fejeztük be a támadásainkat türelmetlenül és pontatlanul. A második félidőben csak két rövid hullámvölgyünk volt, egyszer, amikor bejöhettünk volna 10 pont alá a harmadik negyedben, valamint a mérkőzés végén.