Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nelson nélkül nem ment

Egy negyedet teljesen átaludtunk, s ez elég is volt a Jászberénynek a győzelemhez ellenünk.

PVSK-PANNONPOWER - Jászberényi KS 77-83 (22-14, 6-32, 23-18, 26-19)
Morgen Ferdinánd Emléktorna, bronzmérkőzés. Paks, ASE Sportcsarnok

PVSK: Halász 5, Supola 19/9, Bíró 4, Budimir 1, Sejfic 9. Cs. Smith 21/6, Antóni 11/9, Harazin 2, Krnjajski 5/3. Vezetőedző: Csirke Ferenc. Jászberény: Arrington 14/3, Bazsó 6/3, Williams 11/9, Stamenkovics 16/12, Barker 9. Cs.: Brbaklic 14/3, Ondima 8/6, Cseh 3/3, Czirbus 2. Vezetőedző: Stevan Tot.

MKOSZ eredmény és statisztika >>

Pénteken Chris Smith nem tudott a csapat rendelkezésére állni, szombaton pedig Anthony Nelson betegedett meg – s ezúttal sem sikerült nyernünk egyik légiósunk kiválása után a Morgen Ferdinánd Emléktornán. A Jászberény persze előzetesen nem tűnt olyan kemény ellenfélnek, mint az Alba pénteken, nem is voltak a jászságiak verhetetlenek – csak hát egy negyedet teljesen átaludtunk, s ez a vereségünkhöz vezetett. Az első tíz percben még mi

minden rendben volt, vezettünk is, ahogy kell, igaz, az már ekkor feltűnt, hogy Budimirnak nagyon nem megy, de ezt még elbírtuk, hiszen belőtte magát Supola és Smith is. Hanem aztán jött a második negyed, s leszállt a köd: az elején dobtunk négy pontot, aztán a következő nyolc percben összesen még kettőt – ez pedig elég is volt a Jászberénynek arra, hogy majdnem húsz ponttal ellépjen tőlünk. A nagyszünet után jöhetett a felzárkózás: a harmadik negyed végére feljöttünk tizenhárom pontra, a harminchetedik percben pedig már csak kettő ponttal voltak előrébb a jászberényiek – ám itt elfogyott az erő, túl sokat felemésztett a felzárkózás, így a fordítás elmaradt.

A Morgen Ferdinánd Emléktornát két vereséggel a negyedik helyen zártuk.