Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megtört a sorozat

Megtört a Pécsi VSK-PANNONPOWER nyertes sorozata. Hiába Harazin extra játéka, az utolsó percben a Falco KC javára dőlt el a csata a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Már a feldobás előtt sokan próbálgatták a karton tapsrudakat, melyekkel támogatónk, a Magyar Telekom Nyrt., volt segítségünkre a hangerő és a hangulat fokozásában. A szurkolók online fórumán már napokkal a meccs előtt megkezdődött a hangolódás, amiben jelentős szerepe volt egy régi törzsszurkoló, Jafar, látogatásának. A külföldről hazalátogató születésnapos szurkolónak – csakúgy mint közönségünk többi tagjának – szeretett volna a csapat győzelemmel kedveskedni. Garancia azonban nem volt erre, hiszen a Falco KC extra tripladobóit nem könnyű feladat megállítani...

Pécsi VSK-PANNONPOWER - Falco- KC 89-91 (27-25, 21-29, 18-16, 23-21)
NBI. A-csoport, alapszakasz 8. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok.
Vezette: Hegedűs, Jakab, Tőzsér.

Pécsi VSK-PANNONPOWER: Nelson 21/3, Pahlmblad 2, Bíró 3/3, Budimir 20/3, Horti 8. Csere: Harazin 23, Halász 10,  Vezetőedző: Csirke Ferenc. Másodedző: Czigler László.

Falco-Trend Optika KC: Martinic 19/9, Doyne 18/12, Perl 14/3, Dukic -, Majstorovic 16. Csere: Hall 4, Váradi 3/3, Bognár 6, Bus -, Will 6/6, Vezetőedző: Kálmán László. Másodedző: Váradi Kornél.

Részletes beszámoló a mérkőzésről: www.pvsk-panters.hu

Csirke Ferenc: - Gratulálok a Falco csapatának! Úgy érzem, hogy ezt a mérkőzést az első félidőben buktuk el. Nem szándékosan, de tudat alatt lehet, hogy egy-két játékos elbízta magát attól, hogy négy győzelmünk volt zsinórban, és egyszerűen nem volt olyan a védekezésbeli mentalitásunk, amilyennek lennie kellett volna. Azért is dobott ilyen extrán a Falco, mert sok üres helyzetük volt. Ahogy szigorítottunk a védekezésen a második félidőben, megvolt az esélyünk a győzelemre, de sajnos mikor fordítottunk, ismét azok a hibák jöttek elő, amik bizonyítják, hogy ezen a szinten kevés olyan játékos van a csapatban, aki egy-egy mérkőzést el tud dönteni, főleg akkor, ha már fáradt is a csapat.

-----
Az U21-es mérkőzés eredménye:
Pécsi VSK-PANNONPOWER - Falco KC 87-98 (13-24, 24-25, 26-14, 17-17, 7-18)