Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Ezúttal Pakson kupázunk

Pénteken és szombaton lejátssza utolsó két edzőmeccsét NB I-es kosárlabda csapatunk a paksi Morgen Ferdinánd Emléktornán. Az első ellenfelünk az Alba Fehérvár lesz pénteken 17 órakor.

Jövő hétvégén elrajtol a bajnokság, véget ér a hosszú, tétmeccs nélküli szünet – a célegyenesben még két mérkőzést játszik csapatunk. A paksi Morgen Ferdninánd Emléktornán előbb pénteken délután öttől az Alba Fehérvár csapatával küzdünk meg (a másik ágon a házigazdák a Jászberénnyel csapnak össze), majd szombaton jönnek a helyosztók, a két pénteki találkozó vesztese a bronzért harcol öttől, a győztesek az első helyért héttől.

- A PVSK-kupa megnyerése sok tanulsággal szolgált – kezdett egy kis visszatekintéssel Csirke Ferenc vezetőedző. – Annak például nagyon örülök, hogy magyar kosarasaink kifejezetten ponterősek volta, így elbírtuk azt is, hogy nem mindegyik légiós fogott ki jó napot. Az az igazság, hogy engem a végeredmény érdekel, nem az, hogy ki mennyi ponttal maradt adós – ha ezeket a kieső pontokat mások tudják pótolni, akkor elégedett vagyok. Pakson kemény meccsekre számítok, az Alba hagyományosan erős csapat, nehéz lesz ellenük nyerni, de jó formában vagyunk, úgyhogy minden előfordulhat.

Férfi Kosárlabda Morgen Ferdinánd Emléktora
Helyszín: Paks, ASE Sportcsarnok

Program:

2016. szept. 30.
17:00 | Alba Fehérvár - PVSK-PANNONPOWER
19:10 | Atomerőmű SE - Jászberényi KSE

2016. okt. 1.
17:00 | Bronzmérkőzés
19:00 | Döntő