Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Miskolci Nemzetközi Vízilabda Torna - 1. nap

Miskolcon szerepel OB I-es vízilabda csapatunk felkészülési tornán. Az első nap eseményei...

ZF Eger - PVSK-Mecsek Füszért 13-12 (4-0, 3-2, 1-4, 5-6)
Nemzetközi Felkészülési Vízilabda Torna, 1. mérkőzés. Miskolc

PVSK: Józsa Ottó, Horváth Zsombor, Drasko Gogov, Csacsovszky Alex, Safrankó Donát, Lajkó Márton, Zlatko Rakonjac, Csere. Csaba Márton, Szabó Erik, Macsi Patrik, Kolozsi Marcel, Krizsán András, Vörös Tamás. Vezetőedző: Lukács Gergely.

A PVSK góllövői: Gogov 3, Rakonjac 3, Kolozsi 3, Safranko 1, Lajko 1, Csaba 1.

Lukács Gergely: - Szeretném kihangsúlyozni, hogy az Eger tartalékosan állt ki, a csapat válogatott játékosai nincsenek itt Miskolcon. Ennek ellenére elégedett vagyok az eredménnyel, bár most inkább a mutatott játék érdekel, illetve azt figyelem, hogy az edzéseken begyakorolt elemeket hogyan tudjuk élesben alkalmazni. Nagyon jó volt látni, hogy fizikálisan rendben vagyunk. Megilletődve kezdtünk, de amikor belerázkódtunk a mérkőzésbe akkor már szép megoldásaink voltak, mint támadásban, mint védekezésben. Az látszik, hogy még sok munka áll előttünk. Annak örülök, hogy tudtunk egy jó meccset játszani és úgy gondolom a torna jól szolgálja a felkészülésünket.

---
CSM Digi Oradea - PVSK-Mecsek Füszért 12-11 (4-2, 1-3, 0-4, 7-2)
Nemzetközi Felkészülési Vízilabda Torna, 2. mérkőzés. Miskolc

PVSK: Józsa Ottó, Horváth Zsombor, Drasko Gogov, Csacsovszky Alex, Safrankó Donát, Lajkó Márton, Michael Klinovszky, Csere. Csaba Márton, Szabó Erik, Macsi Patrik, Kolozsi Marcel, Vörös Tamás. Vezetőedző: Lukács Gergely.

A PVSK góllövői: Gogov 4, Horváth 2, Csacsovszky 2,  Csaba 1, Macsi 1, Kolozsi 1.

Lukács Gergely: - Felültünk a hullámvasútra... Gyengén kezdtünk, a 2. és 3. negyedben azonban úgy játszottak a fiúk, mintha 10 éve együtt játszanának, harmonikus védekezés, szép gólok, gólpasszok, de a 4. negyedre ismét szétestünk. Ennek a legfőbb oka, egyrészt a fáradtság, hiszen sok a hiányzónk és ez már a 8. negyed volt a csapatnak ma, a másik pedig, hogy nagyon hektikusan reagál fiatal csapatom a mérkőzés pozitív-negatív eseményeire. Ha egy kicsit ebbe belegondolok, akkor ez akár össze is függhet... Összességében nem vagyok elégedetlen, három negyeden keresztül uraltuk a meccset a szerb és román válogatottakból álló, BL csoportkörébe igyekvő Nagyvárad ellen.

Szombaton a Kassa csapatával játszunk...