Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kaposvári vakáció szépen csillogó érmekkel

Véget ért az Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál, a fiúk mérlege: két első és egy harmadik helyezés.

A több éve Kaposváron sikeresen megrendezett nemzetközi fesztiválon a PVSK Férfi Kosárlabda Utánpótlás Szakosztálya U10- U12- U16- és U18-as korosztályban indított csapatot.

U10 gyerekeink Moosz Milán edző vezetésével a harmadik helyen végeztek, a bronzmeccsen a Monok SE ellen győztek. U12-es korosztályunk a legjobb nyolcig jutott, a negyeddöntőben az ukrán Lviv elleni vereséggel kiesett a további küzdelmekből. U16-os csapatunk öt győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkör küzdelmeit. A döntőben a PVSK 68-49-re győzte le a házigazda KKK Delfineket és lett aranyérmes.

U18-as fiataljaink is aranyéremmel térhetett haza Kaposvárról. Két győzelemmel és egy vereséggel zárták csoportjukat Földi Sándor tanítványai, majd az elődöntőben német ellenfelüket győzték le. A döntőben magabiztos játékkal 73:54-re győzték le a KKK Delfineket, ezzel megszerezte csapatunk az első helyet az Ifjúsági Kosárlabda Fesztiválon. 

Földi Sándor, edző U16, U18: - Gratulálok a fiúknak a nagyszerű és fegyelmezett játékhoz. Az ilyen fesztiválokon nem csak az eredmény számít hanem a játék is! Nagyon elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával. Az előjelek jók a következő szezonra. Itt kell folytatnunk!

---
1. kép: U18, 2. kép: U16, 3. kép: U10 korosztályú csapatunk