Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Új játékosok a labdarúgó csapatnál - 1. rész

Öten érkeztek a PVSK-hoz, a legnagyobb fogás, az FTC-t és a Honvédot is megjárt Ndjodo Edouard.

Ndjodo Edouard csatár, 1985.09.25. Kamerun

Kétség kívül az egyik legnagyobb igazolása a PVSK-nak. A kameruni illetőségű, de legutóbb a török II. osztályban Arakliban szereplő vérbeli góllövő, valamikor az FTC-ben, és a Budapesti Honvédban is megfordult. Ha a szezononkénti 10-15 gólját az idén is „vállalja”, akkor Fülöp Andrissal nagyon eredményes ékpárt alkothatnak. A Pécsi Műszaki Főiskola építész karának másodéves hallgatója. Az egyesület, és ezen belül a szakosztály hosszú távú tervei, vonzották a PVSK csapatához. Az öt nyelven kiválóan beszélő, megnyerő modorú, a mindenki által csak „Edi”-nek becézett fiú, óriási nyeresége lehet a Vasútnak.

Fülöp András center, 1990.02.22. Pécs

A PEAC egyik gólzsákja volt, Hadobás Gergővel ketten 50 gól körül „termeltek”. Ő egymaga 23 gólt lőtt az elmúlt szezonban. Az egyetemi csapatból öt év után távozott játékos ízig-vérig csatár, nagyon érzi a kaput. Pályafutását a PMFC-ben kezdte, jelenleg harmadéves joghallgató. Mivel a PEAC vezetőivel nem tudott megegyezni, ezért távozott. A PVSK-ba a hosszú távú célok, és a kiváló baráti közösség vonzotta. Állandó csapattag akar lenni, és húsz feletti gól a vágya a kezdődő szezonban.

Tóth Szabolcs védő, 1992.06.16. Budapest

Már csak magasságánál fogva is (192 cm) kiválóan fejelő, igazi középhátvéd típus. Legutóbb Pellérden játszott, de korábban Országos Diákolimpia bajnok is volt. A teremlabdarúgást is kipróbálta. A PTE Sportszervező Szakának végzős hallgatója azt szeretné, ha a csapat minél kevesebb gólt kapna.

Nyilas László

---
Kép: 1. Ndjodo Edouard, 2. Fülöp András, 3. Tóth Szabolcs