Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elkezdték a felkészülést a labdarúgók

Megtartotta idei első edzését az új szezonra készülő Megyei I-es labdarúgó csapatunk.

Még sokan nyári szabadságon vannak, Balázs Péter vezetőedző hétfőn az első edzésnapon, amolyan ráhangoló jellegű, laza átmozgató foglalkozást tartott. Az új bajnoki szezonnal kapcsolatban Erdős Tibor szakosztály vezető a következőket mondta: 

– Néhányan még hiányoznak, de napokon belül ők is teljes értékű munkát végeznek majd. A legfontosabb információ, hogy hat új játékos érkezését tervezzük, velük lényegében megegyeztünk, de amíg nem kerül pecsét és aláírás a végleges szerződésekre, addig a neveket nem szeretném elmondani. Minden valószínűség szerint július 18-án publikus lesz a végleges névsor.

– Sok edzőmeccset tervezünk melyeknek sorrendje és időpontja a következő: július 23. szombat: PVSK - Bóly, július 27. szerda: PVSK - Sellye, július 30. szombat: Szederkény - PVSK, augusztus 7. vasárnap: Magyar Kupa meccs (sorsolás szerint), augusztus 10. szerda: PVSK - Hosszúhetény, illetve augusztusban még egy később kijelölendő ellenfél ellen. Kezdési időpontok még nincsenek.

Erdős Tibor azt is elmondta, hogy biztosan távozik a csapattól, Kőnig Bálint (Szászvár), Koronics Erik (Ausztria), Horváth Dávid (Görcsöny) és Németh Viktor. Antalovics Martin még nem döntött a folytatást illetően. A bajnokság augusztus 27-28-án kezdődik, sorsolás később!

Nyilas László