Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U15: Ügyes kis társaság

A nyári szünet jó alkalom arra, hogy értékeljük labdarúgó utánpótlásunk 2015-16-os szezonját.

U15-es csapatunk az NB II. Dél-Nyugati csoportjában 27 mérkőzést játszott. A mérleg: 11 győzelem, 1 döntetlen és 15 vereség. A mérkőzéseken 43 gólt lőttünk és 77 gólt kaptunk. A bajnokság 7. helyén végzett a csapat 34 ponttal.

A csapat edzője Turi Zsolt értékelte a szezont:

- Rendkívül ügyes kis társaságot ismertem meg bennük, több gyerek sokra hivatott még a labdarúgáson belül. Az elmúlt egy évben látványos fejlődésen ment keresztül a korosztály, egy kreatív, sok passzos futball alapjait raktuk le, amire a gyerekek nagyon vevők voltak. Sajnos a bajnokságban elfoglalt helyezés nem tükrözi hűen a csapat erejét és tudását, mivel szinte minden mérkőzésen mi irányítottuk a játékot, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki és csak azért nem tudtuk megnyerni a mérkőzések zömét, mert a helyzetkihasználásunk katasztrofális volt. Ha a következő korosztályos edző ugyanezt a stílust tovább tudja vinni és a helyzetkihasználást nagyobb százalékban tudják majd gólra váltani, egy nagyon sikeres csapat lehet belőlük.

A 2015-16-os szezon mérkőzései >>
NB II. U15 Dél-Nyugati csoport, tabella >>

A csapat tagjai: Süle Zsolt, Ember Ákos, Strecker Ádám, Tornyos Péter, Tiffán Imre, Dombi Levente, Oszvald Bálint, Szigeti Bence, Archie Hawkins, Dani Tamás, Ronta Márk, Fogt Dávid, Blész Norbert, Bali Denjámin, Dankó Bálint. Edző: Turi Zsolt. Segédedző: Rigó László.

---
2. kép: NB II. U15 Dél-Nyugati csoport, tabella