Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Nelson nálunk marad

Újra úgy erősítettünk, hogy a következő szezonban nálunk pattogtatót nem kell bemutatnunk: Anthony Nelson aláírta új szerződését a PVSK-PANNONPOWER csapatánál.

Az amerikai kosarast ugyan nem nevezhetjük tősgyökeres pécsinek, de az egészen biztos, hogy Anthony már nem téved el városunkban: a negyedik idényét kezdi csapatunknál. Az előzőekhez képest nagy különbség, hogy immár nem „beeső” játékos – az előző idényekben ugyanis rendre később csatlakozott hozzánk. Most viszont még bőven tombol a nyár, de ő már alá is írta szerződését.

Erősítés, írtuk az első mondatunkban, s ez az ő esetében egyáltalán nem túlzás. Az amerikai kosaras az elmúlt idényben átlagban 9,5 pontot dobott, leszedett 2,8 lepattanót, s volt 5 gólpassza is. A számok is beszédesek, de aki látta őt játszani, az  pontosan tudja, hogy amikor a pályán volt, sokkal jobban is ment a játék a baranyaiaknak – lendülete, betörései, s nem utolsó sorban kiemelkedő védekezése nagyon sokszor lendítette át a holtponton a csapatot. Nelson aláírásával immár két légiósunk van, hiszen Anthony jó barátja, Veljko Budimir is marad csapatunknál.