Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ezüstérem az Országos kispályás focibajnokságon

A május 20.-án befejeződött hatcsapatos, 58 év felettiek részére kiírt Területi kispályás bajnokságában, a PVSK együttese a hat forduló összesítése alapján a második helyen végzett.

Az utolsó fordulót a PMFC rendezte, a Kovácstelepi pályán, és meg is nyerte, mivel a döntőben 4-0-ra verte a PVSK csapatát. A résztvevőket kettő hármas csoportba sorsolták, majd a körmeccsek után a helyosztók következtek. A mindig a rendező által meghatározott helyszínen bonyolított fordulókban a hat együttes, hat különböző helyszíneken mérte össze tudását. A résztvevő csapatok, a Komló, a PVSK, a DD Gáz, a Szekszárd, a PMFC, és a Bóly, zavartalan együttműködésében Stier József az MLSZ által megbízott Területi koordinátor segített.

A Laterum Hotelben megtartott díjkiosztó ünnepségen az első három helyezett, a PMFC, a PVSK és a Szekszárd serleget, a többiek oklevelet kaptak. A mintegy 90 fő rendszeres sportolását biztosító eseménysorozat ősztől hasonló feltételek mellett folytatódik majd. A PMFC részt vesz az Országos Döntőn, a PVSK-t pedig stílusos játéka okán javasolta Stier József a döntő másik résztvevőjének.

Nyilas László