Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK Küldöttgyűlés 2016

Évi rendes Küldöttgyűlését tartotta május 23-án a Pécsi MÁV Székházban, a törvény által meghatározott kötelezettségének megfelelően, a PVSK Egyesülete.

Czerpán István elnöki bevezetője után, Vida János Társadalmi elnök megtartotta a 2015-ös év rövid értékelőjét. Beszédében elmondta, a banki események, és azok hatásai miatt nagyon nehéz helyzetben voltak a PVSK szakosztályai. Az a tény, hogy a gazdasági nehézségeken úrrá tudott lenni az Egyesület, azt bizonyítja, hogy ennek a közösségnek van erkölcsi tartása.

Ezután Czerpán István elnök szakosztályokra lebontva szakmailag értékelte a 2015-ös esztendőt. Elmondta, az eredményeket folyamatában kell értékelni, a társadalmi beágyazódások, és az országos helyzet függvényében. Kiemelkedő eredmények mellett, a tanulságok levonására alkalmas gyengébb teljesítmények is előfordultak. Az elnök kiemelte, 16 év után Szabó Tünde atléta személyében ismét van olimpikonja a PVSK-nak.

Dr. Gárván János a Felügyelő Bizottság elnöke az egyesület gazdasági helyzetét elemezve kifejtette, a PVSK gazdálkodása, mások számára is példaértékűen stabil, a tisztességes piaci tevékenység, és a tiszta elszámolások mellett zajlanak a pénzügyi folyamatok. A gazdálkodás minősége, nyereségorientáltsága, abszolút sportoló centrikus.

Az előterjesztéseket együtt, és külön-külön is megszavazták a küldöttek.

Nyilas László