Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Nincs helye a mateknak

Bizonyos szempontból a legegyszerűbb meccsünk jön szombaton este: mindenfajta számolgatás, matekozás felesleges immár, nyerni kell, és kész.

Két forduló van még vissza a középszakaszból, s mivel a hétközi mérkőzések számunkra kedvezően alakultak, a helyzetünk roppant egyszerű lett: mindkét találkozót meg kell nyerni, és ott vagyunk a rájátszásban. Az egyszerű helyzet azonban nem jelent automatikusan egyszerű meccseket, sőt: mind a Szombathely, mind a Kecskemét szeretne a legjobb nyolcban lenni, szóval biztosan nem adják olcsón a bőrüket. Elsőként a vasi csapatot kellene legyűrnünk szombaton este. Az előjelek, fogalmazzunk így, vegyesek: a Falco ugyan a középszakaszban nem villog, sőt, hazai pályán is kikapott már, de attól még erős a kerete, benne négy külföldivel, rutinos magyarokkal. 

– Nem is vesszük egyáltalán félvállról a találkozót – tudtuk meg Csirke Ferenc vezetőedzőtől. – Az szerencsés helyzet, hogy tényleg csak rajtunk múlik a sorsunk, de ettől még azzal is tisztában vagyunk, hogy a szombathelyieknek is nagyon fontos ez a találkozó, úgyhogy biztosan nagy csata lesz a pályán. Jól kell dobnunk, mert a lepattanócsatában rendre alulmaradunk. Fontos, hogy ne essünk ki a ritmusból, a saját játékunknál maradjunk, és akkor legyőzhetjük idegenben is a Szombathelyt.

Ptogram:

2016.04.23. 18:00 | Falco KC - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. középház - középszakasz, 8. forduló. Szombathely, Arena Savaria

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...