Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Csak a harmadik percig voltunk partiban

Az utóbbi hetek leggyengébb meccsét produkálta a PVSK, ez nem jó jel a PMFC elleni helyi rangadó előtt.

​Labdarúgó mérkőzés: Pécsváradi Spartacus SE - PVSK 5-0 (4-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság 22. forduló. Pécsvárad, Sportpálya 100 néző
Vezette: Varga (Horváth, Brozovics)

PVSK: Németh - Somogyi, Cvenits, Szakály, Antalovics - Király (Majoros), König (Németh), Koronics, Horváth (Kiss) - Miltner (Mufics), Arató (Kelemen). Játékos-edző: Szabó Dávid, Másodedző: Arató Zsombor.

Az első félidő lendületesen indult. Látszott, hogy mindkét csapat hamar dűlőre akarja vinni a dolgot. Ezért a Pécsvárad gárdája tett többet és a 3. percben meg is szerezte a vezetést a hazai csapat. Még fel sem ocsúdtunk a gól okozta sokkból, máris megkaptuk a másodikat. A 6. percben 2-0-ra vezetett a Várad, a gólt egy kétes belépő után megítélt 11-esből szerezték. Ennél rosszabb kezdést el sem lehet képzelni! De még nem volt vége! A 28. percben megkaptuk a kegyelemdöfésnek is beillő harmadik gólt, ezzel lényegében a meccs is eldőlt. A 40. percben azonban kaptunk még egyet, ezzel a félidőben 4-0 volt a Pécsvárad javára.

A második félidőben annyiban jobb volt a helyzet, hogy csak egy gólt kaptunk, mégpedig a 66. percben. Ekkor már 5-0 a Pécsvárad javára, ez egyben a végeredmény is volt. A második hazai gól lesgyanús helyzetből született, talán mi is kaphattunk volna egy büntetőt, de összességében ma jobb volt a Pécsvárad.

Szabó Dávid játékos-edző, PVSK: „Amint azt a két gyors hazai gól is jelzi, nagyon gyengén kezdtünk. Ettől kezdve a meccs már a Pécsváradnak állt, remekül kihasználták gyengeségeinket. Akarat és hit nélkül, nagyon gyengén játszottunk. Megérdemelt a hazai siker. A jövő héten ki kell javítanunk hibáinkat, hiszen hétvégén a PMFC ellen játszunk, és szeretnénk méltó ellenfele lenni a bajnokság esélyesének.”

A tudósítást Leikauf  Tibor segítségével készítettem: Nyilas László