Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A szomszéd Kaposvárhoz utazunk

Szombaton délután az alsóház 4. helyén álló Kaposvár otthonába látogatunk a PVSK-Mecsek Füszért a középszakasz 5. fordulójában. A 3 pont megszerzése esetén feljebb léphetünk a tabellán.

A két csapat talán a legjobban ismeri egymást a bajnokságban, a szezon előtt és közben is többször játszanak egymással edzőmérkőzést, hol Kaposváron, hol Pécsen. Tehát úgy is mondhatjuk egy számára nyitott könyv a másik együttes.

A somogyi gárda nagyon jól szerepel a középszakaszban, eddig két győzelemmel (PVSK, KSI) és két döntetlennel (Debrecen, UVSE) 15 pontot gyűjtöttek. A középszakasz első fordulójában már találkoztunk Szécsi Zoltánékkal, és akkor fájó 9-11-es vereséget szenvedtünk az Abay Sportuszodában. Most itt az alkalom, hogy visszavágjunk és erre esélyünk is van. Az előző mérkőzésünkön magabiztosan és nagyszerű teljesítménnyel legyőztük 12-6-ra a Tatabányát és nagy valószínűséggel már a kiesés réme elkerüli a PVSK-Mecsek Füszért játékosait. Nyugodtan lehet építkezni és esetleg a következő fordulókban pontjaink növelésével elcsípni egy jobb helyezést. Jelenleg előttünk a Kaposvár 15, az UVSE 14 ponttal áll a tabellán. A PVSK-nak 13 pontja van. Győzelem esetén mindjárt a somogyiak elé kerülnénk.

Program:

2016.04.02. 16:00 | Kaposvár - PVSK-Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. Alsóház, középszakasz 5. forduló. Kaposvár, Városi Uszoda