Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Most mindenképpen nyerni kell!

Azt persze nem mondjuk, hogy szombat este, a Kaposvár ellen sorsdöntő meccs vár a Pécsi VSK-PANNONPOWER csapatára – de majdnem az.

A somogyiak ugyanis két győzelemmel állnak előttünk a nyolcadik helyen, ennek ledolgozására van nyolc meccsünk – kézenfekvő lenne rögtön egyet most faragni a hátrányból. Ez már csak azért is fontos lenne, mert a Kaposvár az alapszakaszban győzni tudott a Lauber Dezső Sportcsarnokban, azaz a visszavágás is fűtheti a srácokat.

– Nyilván ez is benne van, de azért alapból is nyerni kell – mondta vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – Jelenleg mindenki egészséges, végre teljes kerettel tudtunk készülni, tehát most lesz az az alkalom, hogy úgy megyünk neki a Kaposvár elleni meccsnek, hogy minden rendben volt a felkészülésünkkel, s a legerősebb keretünk lép majd pályára. Amikor kiderült, hogy ott vagyunk a középházban, egy pillanatig sem lazítottunk, rögtön azt kezdtük számolni, hogy miként érhető el a rájátszás. Az biztos, hogy nagy lépést tehetünk az odakerülésért, ha megverjük a somogyiakat. Bízom abban, hogy megint sokan kinn lesznek a meccsen, csak most a végén a mi drukkereink lesznek a boldogabbak.

A mérkőzésre a vezetőség is készül: az ötszázadik, az ezredik és az ezerötszázadik szurkoló 4-4 jegyet nyer a következő hazai találkozóra – április hatodikán, szerdán majd a Szombathellyel játszunk egy hasonlóan fontos mérkőzést.

Program:

Kapunyitás: 17:00 órakor

2016.03.26. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - Kaposvári KK
Férfi Kosárlabda NB I. középház - középszakasz, 1. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről..Szombaton indul a középszakasz...

Közzétette: PVSK-Panthers – 2016. március 21.