Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Csak egy pont, de még sokat érhet

Bár szereztünk egy pontot Szentesen, nem lehetünk teljesen elégedettek.

Szentes - PVSK-Mecsek Füszért 6-6 (1-1, 2-3, 1-2, 2-0)
E-On Férfi Vízilabda OB I. Alsóház, középszakasz 4. forduló. Szentes, Városi Sportuszoda

PVSK: Kósik Soma, Horváth Zsombor, Surányi László, Csacsovszky Alex, Opacak Toni, Ivan Basara, Tóth Péter, Nenad Stojcic, Rakonjac Zlatko, Csacsovszky Erik, Krizsán András, Csaba Márton, De Blasio Domenico, Duvnjak Starcevic Borna. Vezetőedző: Lukács Gergely

Gólszerzők: Somogyi 3, Sekulics, Hegedűs B. (Szentes), illetve Csacsovszky A., Csacsovszky E., Surányi, Tóth P., Opacak, Basara (PVSK).

Végig szoros és kiélezett mérkőzést játszott egymással a két csapat. Az első negyed döntetlen (1-1) állása után, a második (2-3) és harmadik (1-2) játékrészt a PVSK-Mecsek Füszért nyerte. Jött a végjáték, ami 4-6-os állásról kezdődött. Reménykedhettünk, hogy a vezetés megnyugtatja a fiúkat és akár innen már nyerhető a mérkőzés. Nem így lett, kaptunk két gólt amire nem tudtunk válaszolni, így a végén örülhettünk az egy pontnak is.

Kedden jön a Tatabánya, akikkel hatpontos mérkőzést játszunk. Ha akkor (2016.03.22. 19:00 óra) nyerünk, tényleg nagyon értékes lesz ez az egy pont.

Lukács Gergely: - Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl, és ha objektíven nézem, akkor egy erős OB I.-es középcsapat otthonából ponttal jövünk haza, így nem kéne elégedetlennek lennem. A játék képe alapján mégis van bennem hiányérzet, mert végig jól pólóztunk, nagyon fegyelmezetten védekeztünk, és ha egy kicsit jobban összpontosítunk a befejezéseknél, akkor nyerhettünk volna. De úgy látszik ez az év ilyen! Ez a meccs is rengeteg tanulsággal szolgált, a fiatal játékosaink fejlődéséhez ilyen meccsek kellenek. Az elmúlt néhány fordulóval ellentétben viszont ma pontot is adtak a munkáért, ami a végelszámolásnál nagyon értékes is lehet! Nekünk nincs más dolgunk,csak folytatni a munkát tovább, nagyon sokat kell még dolgoznunk, mert ez az út vezet a siker felé!

Az alsóház további eredményei:

KSI - Tatabánya 7-7 (1-3, 1-2, 4-2, 1-0)
UVSE - Kaposvári VK 10-10 (1-2, 1-1, 5-3, 3-4)

Következő mérkőzés:

2016.03.22. kedd 19:00 | PVSK-Mecsek Füszért - Tatabánya
E-On Férfi Vízilabda OB I. Alsóház, középszakasz 3. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda