Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Zsinórban a negyedik tavaszi meccsét nyerte a PVSK

Valamit tudhat Szabó Dávid, ugyanis eddig valamennyi tavaszi mérkőzését megnyerte a PVSK.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Geresdlaki Dózsa SE 1-0 (0-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 19. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep 150 néző
Vezette: Nyakas (Karcagi, Rasztovácz)

PVSK: Németh - Somogyi, Cvenits, Szakály, Király (Horváth) - Erdős, Antalovics (Szabó D.), Kőnig (Kelemen), Koronics - Rigó (Majoros), Arató. Játékos-edző: Szabó Dávid

PVSK gól: Koronics (a 85. percben)

A találkozó előtt a szurkolók azt találgatták, meglesz-e zsinórban a negyedik győzelem. Nos a csapat nem sok kétséget hagyott afelől, hogy komolyan gondolja a három pont megszerzését. Az első félidőben nem volt nagy helyzete a PVSK-nak, a hazaiak ívelgették a labdát, a vendégek a földön próbálkoztak, valamelyest a PVSK játszott fölényben, de gól nem született.

A műfüvön eltöltött szünet a PVSK-nak használt jobban. Mezőnyfölényben játszottak ugyanis a hazaiak, de a vendégek előtt adódott két 100%-os helyzet, amelyet mindkét esetben Németh, a PVSK kapusa nagy bravúrral hárított. A 72. percben aztán beállt Szabó Dávid, és kicsit felpörgött a játék. A hazai mezőnyfölény a 85. percben érett góllá, amikor egy védelmi hiba után lecsorgó labdát Koronics 4 méterről a hálóba lőtt. Még két nagy hazai helyzet, és vége volt a meccsnek.

Ezzel a győzelemmel a tavaszi szezonban négy nyert meccsel tizenkét pontot gyűjtött a PVSK, és a 9. a tabellán! Csak így tovább fiúk!

A PVSK következő mérkőzése szombaton 15:30 órakor Villányban lesz.

Szabó Dávid játékos-edző: "Nagyon jól védekező ellenfél ellen, szép és értékes győzelmet arattunk. A meccs végére góllá érett mezőnyfölényünk. Ez volt sorrendben a negyedik tavaszi győzelmünk, ehhez gratulálok a fiúknak."

Nyilas László