Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Ma nagyot kell dobni

Szerda este a Lauber Dezső Sportcsarnokban egy olyan meccset játszunk a Kecskeméttel, amely nagyon sok mindenről dönt. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A Kecskeméttel vívjuk az utolsó hazai alapszakasz-meccsünket – és szerda este nyolc körül, a lefújás után már sokkal okosabbak leszünk, mint most. Az alföldi gárdával ugyanis harcban vagyunk a középszakasz középházáért, így ha sikerülne legyűrni a vendégeket, akkor nagy lépést tennénk a tizedik hely megtartásáért. Ez persze nem lesz könnyű: a Kecskemét ugyanis jó erőkből áll, erős légiósokkal, megbízható magyarokkal – a kulcskérdés az lesz, hogy sikerül-e visszafogni a lendületes játékukat. Fontos megemlíteni, hogy ez ebben az idényben már egyszer sikerült, hiszen idegenben elkaptuk őket – nem szabad, hogy ma visszavágjanak azért a vereségért!

– Pontosan tudjuk, hogy mekkora jelentősége van a szerdai mérkőzésnek – mondta el ennek kapcsán vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – Készültünk is a találkozóra, de hogy ki tud végül pályára lépni, az csak a feldobáskor derül ki. Egyelőre a saját kezünkben a sorsunk, ha nyerünk, nyilván lépéselőnyben leszünk. Ennek fényében fogunk küzdeni, a srácok tudják, hogy szerda este a győzelemért meg kell halnunk a pályán. A legutóbbi hazai találkozónkon ezzel nem is volt gond, a Szeged ellen nyerni tudtunk ennek köszönhetően. Abban bízom, hogy most is így lesz.

Program:

2016.03.16. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - KTE, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 25. forduló | Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

2016.03.16. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - KTE
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 25. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...Szerda este 18 óra! Szurkoljunk együtt!

Közzétette: PVSK-Panthers – 2016. március 15.