Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Fontos mérkőzés, meglepetésekkel

A Szegedet fogadja a PVSK-PANNONPOWER szerda este 18 órakor – a fontos találkozóra nem csak a csapat, a vezetőség is kiemelten készül. Több akció is lesz!

Ha abból indulunk ki, hogy a Szegedet idegenben már sikerült legyűrnünk, s ha még azt is hozzávesszük, hogy – ha minden jól megy – Halász Ákos és William Walker kivételével minden kosarasára számíthat Csirke Ferenc vezetőedző, akkor olyan nagyon nem is kellene izgulnunk a találkozó előtt. Igen ám, de könnyen lehet, hogy a meccs a nagy jelentősége miatt egy kis idegeskedést mégis csak kivált a játékosokban. Ennek a magyarázata egyszerű: jelenleg ugyanúgy állunk a tabellán, mint a vendégek, ám mi a tizedikek vagyunk, ők a tizenegyedikek. A „halálvonal” pedig pontosan itt húzódik: a tizedik a középszakaszban még küzdhet a rájátszásért, a tizenegyediknek már csak az lehet a célja, hogy elkerülje a kiesést. 

– Azt próbálom a srácokba sulykolni, hogy ne görcsöljenek rá erre – mondta el vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – A saját játékunknál kell maradnunk, s érezzük át persze a jelentőségét a meccsnek, de semmiképpen se legyen ez bénító senkire. Két hasonló képességű csapat találkozik szerdán, remélem, hogy a hazai pálya, illetve az, hogy szinte mindenki bevethető, pozitívan fog hatni ránk, s győzünk majd.

A találkozóra a vezetőség is készül: a szurkolók ismét hozhatnak magukkal még egy embert, azaz egy jeggyel vagy bérlettel ketten mehetnek be. (Az akció természetesen érvényes a PEAC-Pécs, a PVSK-Fűszért és a PMFC bérleteseire is.) Ezen felül ajándékok is lesznek: az ötszázadik szurkoló kétszemélyes vacsorát nyer a Szent György Fogadóba, az ezredik jutalma egy szintén kétszemélyes fogyasztás a Palatinus Szálló Sunday Brunch-án, az ezerötszázadik pedig egy ötezer forintos utalványt kap, amelyet ketten költhetnek el a Bagolyvár Étteremben.

Program:

2016.03.09. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - SZTE-Szedeák, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 23. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2016.03.09. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - SZTE-Szedeák
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 23. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...Közzétette: PVSK-Panthers – 2016. március 7.