Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A lendület tovább tart

A PVSK a PEAC elleni győzelmen felbuzdulva a Bogád csapatát is bedarálta a második tavaszi bajnokin.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Bogád SE 2-1 (0-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 17. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep 150 néző
Vezette: Kozári István (Jakab, Mohai)

PVSK: Németh - Antalovics (Szabó), Cvenits, Szakály, Somogyi - Király (Erdős), Kőnig, Koronics (Majoros), Mufics (Rigó) - Miltner, Arató (Kiss) Játékos-edző: Szabó Dávid

PVSK gólok: Miltner, Szabó D.

MLSZ | A mérkőzés jegyzőkönyve >>

Az első félidőre nem érdemes sok időt vesztegetni, mert bár némi mezőnyfölényben játszott a PVSK, sok helyzetet kihagytak a hazaiak, és ahogy lenni szokott, a vendégek szereztek vezetést a 45. percben. Ezzel a félidőben 1-0 volt az eredmény a Bogád javára.

A második félidőben annak is a 70. percében végre Miltner egy bombával „beköszönt”, ezzel egyenlített a PVSK. A múlt heti, PEAC elleni siker, szinte kötelezte a hazaiakat egy jó eredmény elérésére a masszív ellenfél ellen. És végszóra helyreállt e rend, beállt Szabó Dávid, és a 85.percben egy szöglet után fejesből megszerezte a vezető, és egyben a hazaiak győztes gólját. A vártnál nehezebben született meg a hazai siker, de megérdemeltnek mondható, mert a PVSK többet birtokolta a labdát. Ezzel a PVSK 16 pontjával a 11. helyet foglalja el a tabellán. A következő meccs a Boda ellen lesz, a PMFC Műfüves pályán, mert a bodai pályát javítják.

​Szabó Dávid játékos-edző:: „Nagyon nehéz győzelem volt a mai, mert szerintem a Bogád ma gyenge napot fogott ki, és egy ilyen „brusztolós” ellenfél ellen mindig nehezebb játszani. Ennyi helyzetkihagyással három pontot szerezni, nagy fegyvertény. Gratulálok a fiúknak!”

A tudósítást Leikauf Tibor segítségével készítettem: Nyilas László

---
17. forduló eredményei és tabellája: 3. kép