Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: A sérüléshullám folytatódik

Ha abból indulunk ki, hogy ebben az idényben már kétszer legyűrtük a Falcót, akkor nincs okunk izgulni. De sajnos, nem csak ebből kell kiindulnunk. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Már a Szolnok elleni találkozón is szomorúan jegyezhettük meg, hogy nekünk van a legerősebb „sérült-csapatunk”: Ott ült ugyanis a kispadon utcai ruhában Halász Ákos, Anthony Nelson, William Walker és Harazin Tamás. Egy tökéletes rémálom lenne, ha még valaki lesérülne, mert akkor készen is lenne egy kezdő ötös, gondoltuk később – de az eszünkbe sem jutott, hogy a rémálom valósággá válik.

- A Szolnok elleni meccsen sérült meg Bíró Olivér térde – tudtuk meg Csirke Ferenctől. – Nem igazán tudok már mit mondani erre, úgy fest, ez a szezonunk ilyen lesz, egyik sérülésből a másikba, egyik kihívásból a másikba megyünk. Nem tudom még, ki lesz játékra fogható Szombathelyen, ugyanakkor szó sincsen arról, hogy feladnánk a találkozót. Az Alba és a Szolnok ellen a fiatalok megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, remélem, most is élnek majd a lehetőséggel.

Program:

2016.03.05. 15:30 | Falco KC - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 22. forduló. Szombathely, Arena Savaria

2016.03.05. 18:00 | Falco KC - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 22. forduló. Szombathely, Arena Savaria

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...