Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Minden készen áll, csak az időjárás legyen jó

Az előzetes nevezések alapján, ha az időjárás is úgy akarja, részvételi rekord is lehet a vasárnapi, 32. Pécs-Harkány Decathlon futó és kerékpáros versenyen.

A részletekről Freier Balázs, a rendezvény főszervezője beszélt a héten tartott sajtótájékoztatón, ahol a szervezők részéről megjelent Czerpán István a PVSK Elnöke, a Decathlon képviseletében pedig Unyatyinszki Zita. Freier Balázs elmondta, a legfontosabb most is a résztvevők biztonsága, hogy mindenki épségben célba érjen. Beszélt arról is, hogy a PVSK egyik legnagyobb, és legrégebbi rendezvényére előzetesen is nagyon sokan neveztek (összességében több mint 700-an), majd megmutatta azt a szép kivitelezésű kék, a Dechatlon Áruház által ajándékba adott pólót, melyet a résztvevők kapnak a verseny végén.(Nagyon szép darab, csak lenne belőle nagyobb szám, de hát a futók java része bizonyára beéri az „M”-es mérettel is!)

Ne feledjék, 2016.03.06-án, vasárnap, 11:00 órakor elrajtolnak a kerékpárosok, majd rögtön utánuk, Dr. Őry László alpolgármester pisztolylövésére, a futók is. És, aki még nem írta be magát a résztvevők közé, némi nevezési díj felárral, megteheti a helyszínen, a verseny előtt.

Mindössze 25 km-t kell „ledarálni”, aztán jöhet a forró, finom harkányi fürdőzés!

Nyilas László

Kapcsolódó cikkek:

Decathlon futás és kerékpáros verseny 32. Pécs-Harkány
Az idén is érdemes lesz Harkányig futni, vagy kerékpározni