Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: A címvédő jön Pécsre

A bajnoki címvédőt fogadjuk szerda este 18 órakor – és a sérülések ellenére sem feltartott kézzel.

Amikor Anthony Nelson kidőlt, már sejtettük, hogy a fiatal irányítónak, Czukor Bencének sok dolga lesz. Nos, úgy fest, még annál is több: az Alba elleni találkozón ugyanis megsérült William Walker is, így nagyon úgy fest, hogy a Szolnok ellen ő sem fog játszani. Magyarul: a kezdő irányító Czukor Bence lesz, a cseréje pedig az a Borisz Krnjajski, aki eddig egyetlen felnőtt meccsen sem lépett pályára.

A fentiek fényében talán nem meglepő, ha sokan féltik csapatunkat a szerda esti meccstől. A Szolnok részint már évek óta a magyar bajnokság egyik legerősebbje (per pillanat a bajnoki cím védője), részint pont most estek át egy edzőváltáson, s ilyenkor minden kosaras ezerrel pörög, meg akarja mutatni magát az új trénernek. Amely új tréner persze valójában nem új: Sztojan Ivkovics immár jó ideje ott van a csapat vezetésében, tehát olyan nagyon azért nem kellett bemutatkoznia senkinek az öltözőben.

- Ez mind igaz, de inkább induljunk ki onnan, hogy alapban is nagyon erős a szolnoki keret – mondta ennek kapcsán vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – Akárcsak az Albánál, légiósok és válogatottak állnak a rendelkezésre. Ám éppen az Alba elleni találkozó mutatta meg, hogy ha szívünket, lelkünket kitesszük a pályán, akkor lehet, hogy veszítünk, de felemelt fejjel jöhetünk le a végén. Hasonlót szeretnék most is látni, mondjuk talán annyi különbséggel, hogy ezúttal nyerjünk inkább mi!

Program:

2016.03.02. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Szolnoki Olaj, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 21. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

2016.03.02. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - Szolnoki Olaj
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 21. forduló | Pécs, Lauber D. SportcsarnokKözzétette: PVSK-Panthers – 2016. február 27.