Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Pénteken indul a hajtás

Alig tíz nap alatt három kőkemény meccset játszik csapatunk - kezdésként az Alba Fehérvárral csapunk össze. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik a Lauberben.

Ha nagyon elvakultan állnánk a mérkőzéshez, akkor akár azt is mondhatnánk: mi vagyunk az esélyesek, hiszen részint a Magyar Kupában mi egy körrel többet mentünk (az Alba már az első körben kiesett, mi onnan továbbjutottunk), részint pedig az alapszakasz első körében, a félidőben még mi vezettünk hat ponttal, s többek között azért is veszítettünk végül, mert Halász Ákos megsérült.

Az igazság azonban ennél lényegesen keményebb: az Alba ugyanis jelenleg az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, így aztán nagy bravúr lenne legyűrni a fehérváriakat. A mostani vendégek keretében öt légióst találunk, mellettük van négy válogatott (Simon Balázs, Lóránt Péter, Csorvási Milán és Supola Zoltán), és még két olyan kosaras, Luka Markovics és Tóth Péter, akik bárhol máshol valószínűleg kezdők lennének.

- Valószínűleg senkit sem lep meg, ha azt mondom: nagyon kemény csata vár ránk - tudtuk meg vezetőedzőnktől, Csirke Ferenctől. - Az, hogy a kupából kiesett az Alba, egyben azt is jelenti, hogy egy nappal többet pihenhettek, illetve készülhettek ránk. Iszonyatosan erős a keretük, szó nincsen arról, hogy a padról gyengébbek szállnának be, ez pedig azt jelenti, hogy csak akkor van esélyünk nyerni, ha egy pillanatra sem lankad a figyelmünk. Anthony Nelson sérülés miatt sajnos nem fog játszani, ráadásul a héten többen is küszködtek különféle betegségekkel, s hagytak ki emiatt edzéseket - meglátjuk, mire leszünk így képesek.

Program:

2016.02.26. 16:00 | PVSK-PANNONPOWER - Alba Fehérvár, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 20. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

2016.02.26. 18:30 | PVSK-PANNONPOWER - Alba Fehérvár
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 20. forduló. Pécs, Lauber D. SportcsarnokKözzétette: PVSK-Panthers – 2016. február 24.