Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Felkészülési meccsen nyert a Bóly ellen a PVSK

Edzőmeccsen jól játszva nyert a Pécsi VSK a szintén Megye I-es ellenfél ellen.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Bóly 1-0 (0-0)
Férfi Labdarúgás, felkészülési mérkőzés. Pécs, PVSK Sporttelep 50 néző

PVSK: Németh (Máthé - Somogyi, Cvenits, Kiss, Mufics (Kelemen) - Antalovics, Kőnig, Király, Koronics – Horváth (Majoros), Miltner Játékos-edző: Szabó Dávid

PVSK gól: Kőnig

Az első félidő elején sajnálatos sérülés történt, Horváth D. hagyta el a játékteret, növelve ezzel a sérülések miatt egyébként is nehéz helyzetben levő edző, Szabó Dávid gondjait. A második félidőben rengeteg helyzetet dolgozott ki a hazai csapat, de csak egyet sikerült érvényesíteni, ráadásul még egy 11-est is kihagyott a PVSK együttese. A bajnoki rajt előtt egy héttel úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Vasárnap, (2016. 02.21-én) 10 00 órakor a Nagyárpád lesz az ellenfél a Verseny utcában.

Szabó Dávid játékos-edző: "Ez a mérkőzés remekül szolgálta a felkészülésünket. Nagyon jó iramú mérkőzés volt. Az első 20 percben a Bólyi csapat akarata érvényesült, de szépen, fokozatosan átvettük az irányítást. Szép támadásokat vezettünk és az egyik kontra végén Kőnig Bálint révén be is találtunk. Gratulálok a játékosoknak a mai mérkőzéshez!"

Nyilas László