Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Ne legyünk jó szomszéd!

A Kaposvárt fogadjuk vasárnap este fél héttől – s ezúttal ne mi legyünk a jó vendéglátók!

Mivel még sok mérkőzést játszunk ebben az idényben, nem jelenthetjük ki kategorikusan, hogy vasárnap este fél héttől az év meccse vár csapatunkra – de valami hasonlót mégis mondanunk kell. A Kaposvár ugyanis jelenleg a nyolcadik a tabellán, két győzelemmel számlál többet csapatunknál. A képlet egyszerű: győzni kell ellenük, különben ellépnek tőlünk.

- Nincs mese, be kell húznunk ezt a meccset - tudtuk meg Csirke Ferenctől. - Ezt szerintem minden játékosom pontosan tudja, s azt is, hogy mi a pikantériája a mérkőzésnek. Amúgy William Walker és Marko Popadic nem tudta, miért különleges ez a találkozó számunkra – azt mondtam nekik, olyan ez, mint a Körmend-Falco. Úgyhogy most már ők is átérzik, miért kell nyernünk mindenképpen.
A Kaposvár elleni találkozónak alapból is van egy pikantériája, hiszen mégis csak a szomszédvárról van szó – de azt még tovább árnyalja, hogy a két gárda immár jó ideje nagyjából azonos játékerőt képvisel. Legalábbis mi így érezzük – vezetőedzőnk azonban árnyalja a képet.

- Négy éve nem tudtuk legyűrni őket. Ez alapján tehát akár azt is mondhatnánk, hogy már évek óta erősebbek nálunk, de az az igazság, hogy ebben a négy évben rengeteg olyan mérkőzés volt, amelyen csak egy labda döntött, sajnos, soha nem a mi javunkra. Igaz, amikor legutóbb győzni tudtunk, öt évvel ezelőtt, akkor éppen egyetlen ponttal voltunk jobbak náluk. Ebben most is kiegyeznék.

Program:

2016.02.14. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Kaposvári KK, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 19. forduló. Pécs, POTE Sportcsarnok

Lauber D. Sporcsarnok, kapunyítás: 17:30

2016.02.14. 18:30 | PVSK-PANNONPOWER - Kaposvári KK
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 19. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok2016. február 14. VASÁRNAP 18:30 óraSzurkoljunk együtt a PVSK-PANNONPOWER csapatának!

Közzétette: PVSK-Panthers – 2016. február 11.